Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Το Ισραήλ ανακοίνωσε την έναρξη αεροπορικών ασκήσεων στη Μέση Ανατολή.

ΣΧΟΛΙΟ : Προφανώς η αεροπορική άσκηση είναι προετοιμασία για βομβαρδισμούς σε Συρία ή Ιράν.
Οι ισραηλινές αεροπορικές δυνάμεις αρχίζουν ασκήσεις πλήρους κλίμακας στη Μέση Ανατολή, ανέφεραν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.Το Ισραήλ ανακοίνωσε την έναρξη ασκήσεων αεροπορικής δύναμης στη Μέση Ανατολή30 αεροσκάφη F-16C από τις 101.110.115 και 117 μοίρες, 10 αεροσκάφη F-16D από 105 και 109 μοίρες, περισσότερα από 20 μαχητκά F-15B / D από τις 106 και 133 μοίρες και 6  F-35I (Adir) θα συμμετάσχουν στην άσκηση.
Οι ασκήσεις διεξάγονται με στόχο τη βελτίωση των δεξιοτήτων των ισραηλινών πιλότων και την άσκηση ενεργειών σε πραγματική αεροπορική μάχη.
Κατά τη διάρκεια της άσκησης της Πολεμικής Αεροπορίας IDF, κάθε πιλότος θα λάβει εντολή να πυροδοτήσει τους στόχους του αντιπάλου με ζωντανούς πυραύλους. Επίσης, προβλέπεται η χρήση πυραύλων αέρος-αέρος - με εναέρια στόχευση.

Οι ασκήσεις ξεκινούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επίσκεψης του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου στη Μόσχα. Ο επικεφαλής του ισραηλινού υπουργικού συμβουλίου θα δείξει στον Βλαντιμίρ Πούτιν έναν χάρτη με ιρανικά αντικείμενα στο Ιράν που θα τεθούν σε αυτό. Τουλάχιστον έτσι περιγράφει ο Nετανιάχου.
Από την άποψη αυτή, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Μέση Ανατολή δημοσίευσαν υλικό με το οποίο διατυπώθηκαν επιχειρήματα σχετικά με τις πιθανά κτυπήματα των αεροσκαφών της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας σε αντικείμενα εκτός του εναέριου χώρου αυτής της χώρας. Σημειώνεται ότι ο όρος «διδασκαλίες της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας στη Μέση Ανατολή» μοιάζει ασαφής. 
https://topwar.ru/154605-vvs-izrailja-nachinajut-uchenija-na-blizhnem-vostoke.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου