Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Ιδού, ένα ωχρό άλογο; Πώς το «πράσινο» περιβαλλοντικό κίνημα μπορεί να είναι η βιβλική τέταρτη σφραγίδα μιας παγκόσμιας λατρείας θρησκείας.

Σύμφωνα με τους βιβλικούς μελετητές, υπάρχουν τέσσερις "ιππείς" που αντιπροσωπεύουν τέσσερις από τις πληγές που προφητεύονται στο βιβλίο της Αποκάλυψης, το οποίο περιγράφει την πλήρη καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού καθώς η οργή του Θεού εξαπολύεται σε εκείνους που υπηρετούν τον Σατανά. Î•Î¹ÎºÏŒÎ½Î±: Ιδού, ένα ωχρό άλογο;  Πώς το «πράσινο» περιβαλλοντικό κίνημα μπορεί να είναι η βιβλική τέταρτη σφραγίδα μιας παγκόσμιας λατρείας θρησκείας

Ο τέταρτος από αυτούς τους ιππείς είναι γνωστός ως "Θάνατος" και συνήθως περιγράφεται ως ιππικός που οδηγεί σε ένα "άσπρο άλογο". Αλλά υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα μετάφρασης που προκαλεί σχεδόν όλους να χάσουν μια μεγαλύτερη αλήθεια που πρέπει να επισημανθεί.
Το απόσπασμα από την Αποκάλυψη (6: 7-8) τυπικά μεταφράζεται ως εξής: (Αγγλική τυπική έκδοση)
Και κοίταξα, και ιδού, ένα χλωμό άλογο! Και το όνομα του αναβάτη του ήταν Θάνατος, και ο Άδης τον ακολούθησε. Και τους δόθηκε εξουσία πάνω από ένα τέταρτο της γης, για να σκοτώσουν με σπαθί και με πείνα και με εθισμό και άγρια ​​θηρία της γης.
Ωστόσο, έχω μάθει ότι πρόκειται για κακή μετάφραση. Στο αρχικό εβραϊκό κείμενο, το χρώμα του αλόγου δεν είναι «χλωμό», αλλά το χλωρό , η ελληνική λέξη για «πράσινο», που μοιράζεται την ίδια λέξη ρίζα με την «χλωροφύλλη», το μόριο φωτοσύνθεσης για όλα τα πράσινα φυτά στον πλανήτη μας.
Έτσι, το απόσπασμα πρέπει να διαβαστεί : 
"Και κοίταξα, και ιδού, ένα πράσινο άλογο! Και το όνομα του αναβάτη του ήταν Θάνατος. "
Ή, μεταφρασμένο σε αληθινά σύγχρονους χρόνους, "Και κοίταξα, και ιδού, ένα Πράσινο Νέο Deal! Και το όνομα του συγγραφέα ήταν Ocasio-Cortez. "

"Αρχή πάνω από ένα τέταρτο της Γης"

Όπως εξαντλητικά τεκμηριώνω στο Natural News, το περιβαλλοντικό κίνημα είναι μια παγκόσμια θρησκεία θανάτου που αναζητά κυριολεκτικά την πλήρη καταστροφή όλης της ζωής στη Γη, εκπληρώνοντας τις προειδοποιήσεις της Αποκάλυψης για την πείνα (παγκόσμια κατάρρευση των τροφίμων) και τις πληγές (εστίες μολυσματικών ασθενειών).
Είναι το περιβαλλοντικό κίνημα, φυσικά, που έχει δηλώσει τον πόλεμο για το διοξείδιο του άνθρακα , το μόριο "θαύματος" της ζωής που εξουσιάζει τη διαδικασία φωτοσύνθεσης που απαιτεί η χλωροφύλλη (και παράγει οξυγόνο ως παραπροϊόν της αναπνοής των φυτών). Το διοξείδιο του άνθρακα μπορεί να ονομαστεί ακόμη και το "μόριο του Θεού", δεδομένου ότι αποτελεί την ίδια βάση όλων σχεδόν των διατροφικών ιστών και των ζωντανών οικοσυστημάτων στον πλανήτη. Ωστόσο, το περιβαλλοντικό κίνημα έχει δηλώσει ότι αυτό το "μόριο του Θεού" είναι ρύπος ... και τώρα υπόσχεται να απαλλαγεί από το μόριο αυτό με την εξασθένιση του ήλιου με τις προσπάθειες της γεω-μηχανικής , με το κυριολεκτικά "φραγμό του φωτός" που εξουσιάζει όλη τη φυτική ζωή στη Γη.
Εξετάζοντας αυτό το απόσπασμα από την Αποκάλυψη, χτυπήθηκα ιδιαίτερα από τη γραμμή που περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ο "Θάνατος" έλαβε "Αρχή πάνω από ένα τέταρτο της Γης".
Oι Ηπειροι είναι περίπου το ένα τέταρτο της γης, και τα εδάφη αυτά είναι κατοικημένα από έθνη και κυβερνήσεις. Τα έθνη δεν κυβερνούνται από τους ωκεανούς. είναι εγκατεστημένοι και τρέχουν από τη γη (δεδομένου ότι οι άνθρωποι είναι χερσαία πλάσματα, όχι πλάσματα ωκεανού). Το απόσπασμα από την Αποκάλυψη λέει, λοιπόν, ότι ο Θάνατος αποκτά εξουσία σε όλα τα έθνη ... δηλαδή μια γεωπολιτική παγκόσμια διακυβέρνηση που φέρνει ένα «πράσινο» άλογο στο χρώμα του χλωρίου .
Αυτό περιγράφει σχεδόν απόλυτα ένα παγκοσμιοποιημένο σχέδιο μείωσης του άνθρακα που θα κατέρρεε τα επίπεδα του CO2 στην ατμόσφαιρα, οδηγώντας σε παγκόσμια κατάρρευση των καλλιεργειών τροφίμων, των τροπικών δασών και σχεδόν όλων των φυτικών ζωών. Όλα βγαίνουν, βέβαια, στο όνομα της "διάσωσης" του πλανήτη (ενώ στην πραγματικότητα καταστρέφονται).

"Να σκοτώσει με σπαθί και με λιμό και με εθισμό"

Για να επιβάλλουν τους φόρους επί των εκπομπών άνθρακα στην αλλαγή του κλίματος , οι κυβερνήσεις του κόσμου θα ασκούν "σπαθιά" (δηλαδή κυβερνητικά όπλα) κατά των πολιτών. Το αποτέλεσμα της κατάρρευσης του CO2 στην ατμόσφαιρα θα είναι η καταστροφική κατάρρευση της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων, δεδομένου ότι όλες οι καλλιέργειες τροφίμων απαιτούν το διοξείδιο του άνθρακα για να παράγουν τρόφιμα .
Αυτή η απλή, επιστημονική αλήθεια για τη βοτανική είναι γεμάτη από όλα τα παγκοσμιοποιημένα μέσα ενημέρωσης, τα οποία σκοπίμως βρίσκονται στον κόσμο, υποστηρίζοντας ότι το CO2 είναι ένα επικίνδυνο μόριο που θα καταστρέψει τη Γη. Στην πραγματικότητα, ένας κόσμος χωρίς CO2 στην ατμόσφαιρα είναι ένας σχεδόν νεκρός κόσμος, σχεδόν εντελώς απαλλαγμένος από καλλιέργειες τροφίμων ή ανθρώπινο πολιτισμό. Παρακολουθήστε την εξήγηση του βίντεο για να μάθετε περισσότερα:
Μια κατάρρευση του εφοδιασμού σε τρόφιμα θα οδηγήσει βεβαίως στην άμεση "πείνα" που αναφέρεται άμεσα στη μετάβαση, ακολουθούμενη από "λοιμώξεις" ή ασθένειες. Πράγματι, εάν η Πράσινη Νέα Συμφωνία που ωθείταν τώρα από τους Δημοκρατικούς θα γινόταν πραγματικότητα, θα οδηγούσε σε μαζικό θάνατο, λιμοκτονία, εθισμό και ακόμη και οικονομική καταστροφή.
.
Στην πραγματικότητα, οι οικονομικές συνέπειες όλων αυτών περιγράφονται επίσης στο Αποκάλυψη 6: 6.

Η τρίτη σφραγίδα: Η πείνα και η οικονομική κατάρρευση

Από την Αποκάλυψη 6: 6:
Και όταν το Αρνί άνοιξε την τρίτη σφραγίδα, άκουσα το τρίτο ζωντανό πλάσμα να λέει: "Ελάτε!" Τότε κοίταξα και είδα ένα μαύρο άλογο και ο αναβάτης του κρατούσε στο χέρι του ένα ζυγό. Και άκουσα τι ακουγόταν σαν μια φωνή ανάμεσα στα τέσσερα πλάσματα που ζούσαν, λέγοντας: "Ένα τετράγωνο σιτάρι για ένα δηνάριο και τρία κιλά κριθαριού για ένα δηνάριο και μην χάνετε το λάδι και το κρασί".
Αυτό το απόσπασμα περιγράφει την οικονομική αναταραχή και τον πληθωρισμό των τιμών των τροφίμων , προφανώς αποτέλεσμα της κατάρρευσης της παραγωγής τροφίμων. Η λέξη "δηνάριο" σημαίνει την αμοιβή μιας ημέρας, οπότε ένα λίτρο σιταριού κοστίζει ένα μισθό ολόκληρης της ημέρας.
Αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό σχετικά με αυτό είναι το πώς η Πράσινη Νέα Συμφωνία του AOC θα απαγορεύει τα  ορυκτά καύσιμα που τροφοδοτούν τη βιομηχανία παραγωγής τροφίμων. Όλη η παραγωγή τροφίμων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους κινητήρες ντίζελ, από τους ελκυστήρες ντίζελ που φυτεύουν τους σπόρους και τη συγκομιδή του σιταριού στους κινητήρες ντίζελ στα φορτηγά μακρινών αποστάσεων που μεταφέρουν τα τελικά προϊόντα στο τοπικό σας κατάστημα παντοπωλείων. Τα αλιευτικά σκάφη κινούνται επίσης με ορυκτά καύσιμα, όπως συμβαίνει και με τη βιομηχανία των αερομεταφορών που μεταφέρει μια τεράστια ποσότητα τροφίμων σε καθημερινή βάση.
Η εξάλειψη όλων των ορυκτών καυσίμων - βασικής συνιστώσας του σχεδίου AOC "Green New Deal" - θα κατέρρεε τελείως την παραγωγή τροφίμων στην Αμερική , οδηγώντας σε μαζική πείνα. Πείνα και λοιμοί. Είναι γραμμένο εκεί στην Αποκάλυψη.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NATURAL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου