Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

O Green Beret προειδοποιεί: Οι «κυβερνήσεις παγκοσμίως προετοιμάζονται για καταστροφή και πόλεμο»

Οπως έχουμε ξαναγράψει ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει με μία ηλεκτρομαγνητική επίθεση στις ΗΠΑ.Οπως γράψαμε μέχρι σήμερα,ο Ομπάμα,η Γερμανική κυβέρνηση,η Τσεχική κυβέρνηση και η Κινεζική κυβέρνηση έχουν προειδοποιήσει τους πολίτες τους για επικείμενη μεγάλη καταστροφή και πόλεμο.1968, Cholon, Saigon, South Vietnam, war, disaster

Ο πρωθυπουργός στην Ουκρανία, Βίκτορ Όρμπαν,ανησυχεί για το Μεταναστευτικό και ζητά την ίδρυση Ευρωπα'ι'κού στρατού.
Η Βόρεια Κορέα έκανε δοκιμή υποβρυχίων βαλλιστικών πυραύλων ,ενώ η Ρωσία δοκίμασε στο μεγάλο βομβαρδιστικό TU - 22M 3,πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς τύπου Κρουζ.
Γνωρίζουμε ότι στη Ρωσία έχουν κατασκευαστεί υπόγειες πόλεις τόσο στη Μόσχα,όσο και στη Σιβηρία που θα φιλοξενήσουν τους πολίτες σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου.
Η Ρωσία κάνει στρατιωτικές ασκήσεις μεγάλου βεληνεκούς κοντά στις χώρες της Βαλτικής ,της Πολωνίας και της Ουκρανίας και είναι έτοιμη για επίθεση στην Ευρώπη.
Από τις 24 Αυγούστου ο Τουρκικός στρατός έχει εισβάλλει στη Συρία,με υποστήριξη από το ΝΑΤΟ /ΗΠΑ.Η Συρία υποστηρίζεται από την Ρωσία.
Ο στρατηγός Stephen Townsend,Διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ και τη Συρία είπε στους δημοσιογράφους ότι αν Οι ΝΑΤΟ'ι'κές δυνάμεις απειληθούν από τις Συριακές ,θα απαντήσουν.Αυτό είναι ανησυχητικό.
Υπάρχει πολιτική αναταραχή σε ολόκληρη την Ευρώπη,καθώς και μεγάλη οικονομική κρίση.Με τις πολεμικές φωτιές να σιγοκαίνε σε πολλές πειοχές,μέχρι τις Αμερικάνικες εκλογές,τίποτα δεν είναι σίγουρο,καθώς μία σπίθα μπορεί να φέρει την καταστροφή και τον πόλεμο.
https://www.intellihub.com/green-beret-warns-world-governments-are-preparing-for-disaster-and-war/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ INTELIHUB : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου