Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021

Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και αντιδιαδηλωτών καθώς το antifa εμφανίζεται για να διαταράξει τη διαδήλωση κατά των μεταναστών στο Λονδίνο (VIDEO).

Άνθρωποι που αντιτίθενται και υποστηρίζουν αιτούντες άσυλο στο Ηνωμένο Βασίλειο συγκεντρώθηκαν για διαγωνιστικές συγκεντρώσεις στην κυβερνητική περιοχή Croydon στο Νότιο Λονδίνο. Οι εντάσεις εξελίχθηκαν σε διαμάχη με την αστυνομία.

Η συμπλοκή συνέβη έξω από το Lunar House, το οποίο φιλοξενεί το τμήμα μετανάστευσης του Home Office. Μια ομάδα ανθρώπων με φιλοπροσφυγική στάση συγκρούστηκε με αστυνομικούς που τους κρατούσαν μακριά από μια μικρή συγκέντρωση κατά των μεταναστών.

 

Η τοποθεσία Croydon επιλέχθηκε για επίδειξη από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τον αυξανόμενο αριθμό μεταναστών που φτάνουν στη χώρα. Η απροθυμία τους να δουν περισσότερες αφίξεις αλλοδαπών τροφοδοτήθηκε πρόσφατα από έναν αριθμό ρεκόρ προσπαθειών διέλευσης της Μάγχης από αιτούντες άσυλο, που αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, και εκκενώσεις από το Αφγανιστάν.

Στην άλλη πλευρά της γραμμής της αστυνομίας διαδήλωσαν σημαντικά μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων, οι οποίοι εμφανίστηκαν σε αντεπίθεση. Αυτοί οι ακτιβιστές θέλουν οι πρόσφυγες να γίνουν ευρέως αποδεκτοί στο Ηνωμένο Βασίλειο και θεωρούν τους ανθρώπους με την αντίθετη άποψη ρατσιστές.

Κουβαλούσαν ένα μεγάλο μαύρο πανό που δήλωνε τη θέση τους και φώναζαν συνθήματα όπως «Πες το δυνατά, πες ξεκάθαρα, οι πρόσφυγες είναι ευπρόσδεκτοι εδώ».

Μερικοί από τους αντιδιαδηλωτές εμφανίστηκαν αρκετά θυμωμένοι με τους αστυνομικούς που κράτησαν τις ομάδες χωρισμένες. Η αστυνομία κατηγορήθηκε ότι «προστατεύει τους φασίστες» από τους αυτοπροσδιοριζόμενους «αντιφασίστες». Ο τσακωμός συνέβη αφού τα πνεύματα ήταν ιδιαίτερα υψηλά.

Το αντι-μεταναστευτικό πλήθος απέρριψε τους επικριτές τους ως «αναρχικούς ενοικίασης-όχλου».

rt.com

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου