Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Πραγματικότητα έναντι αερισμού: Η αποτυχία του εμβολίου μας κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια.

 Του .

Έχει γίνει πλέον προφανές ότι τα εμβόλια που εγχέονται σε πληθυσμούς παγκοσμίως είναι αποτυχημένα.

Τα στοιχεία είναι απλά συντριπτικά. Σκέψου τα ακόλουθα:

Γεγονός #1: Τα εμβόλια δεν σταματούν την εξάπλωση της λοίμωξης Covid.

Υπάρχουν αμέτρητες σημαντικές περιπτώσεις που αναφέρονται σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, μερικές από τις πιο εμβολιασμένες χώρες έχουν τα υψηλότερα ποσοστά μετάδοσης μόλυνσης. Το Ισραήλ είναι ένα παράδειγμα. Πρώιμος ηγέτης στον εμβολιασμό, έχει επίσης το υψηλότερο ποσοστό μόλυνσης στον πλανήτη. Και αυτό με μεγάλη διαφορά. Περιττό να πούμε ότι οι περισσότεροι από τους μολυσμένους έχουν εμβολιαστεί.

Ένα πρόσφατο άρθρο στο National Geographic περιγράφει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Ο τίτλος του άρθρου είναι «Πληθαίνουν οι αποδείξεις ότι τα άτομα με σημαντικές λοιμώξεις μπορούν να μεταδώσουν εύκολα το Δέλτα». Ο υπότιτλος τα λέει όλα: «Μια νέα μελέτη διαπιστώνει ότι αυτή η κυρίαρχη παραλλαγή μπορεί να αναπτυχθεί στη μύτη των εμβολιασμένων ατόμων τόσο έντονα όσο και σε μη εμβολιασμένα άτομα».

Με άλλα λόγια, όσον αφορά τη μεταδοτικότητα της παραλλαγής Delta, ο εμβολιασμός δεν κάνει καμία διαφορά.

Γεγονός #2: Τα εμβόλια δεν μειώνουν σημαντικά τον σοβαρό Covid ή τον θάνατο.

Η πλειοψηφία των βαριά ασθενών ή που πεθαίνουν σε χώρες με υψηλά εμβόλια έχουν εμβολιαστεί. Στη Βρετανία, για παράδειγμα, το 75 % όλων των θανάτων είναι μεταξύ των εμβολιασμένων. Και αυτό συμβαίνει σε μια χώρα που έχει ποσοστό εμβολιασμού περίπου 70 τοις εκατό.

Σύμφωνα με μια  έκθεση  της  Jerusalem Post , η συντριπτική πλειοψηφία όσων πέθαναν από Covid στο Ισραήλ το πρώτο εξάμηνο του Ιουλίου - δεκαπέντε στους είκοσι ανθρώπους - εμβολιάστηκαν πλήρως.

Σε συνέντευξή του σε ισραηλινό ειδησεογραφικό κανάλι, ο Δρ Kobi Haviv, ο οποίος είναι ιατρικός διευθυντής στο νοσοκομείο Herzog στην Ιερουσαλήμ, δήλωσε ότι το  95 % των σοβαρών κρουσμάτων covid  στο νοσοκομείο του είναι πλήρως εμβολιασμένα.

Η Δρ Rochelle Walensky, η οποία υπηρετεί ως διευθύντρια  στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, παρατήρησε ότι τα ισραηλινά δεδομένα «υποδηλώνουν αυξημένο κίνδυνο σοβαρής νόσου μεταξύ εκείνων που εμβολιάστηκαν νωρίς».

Σύμφωνα με  πρόσφατη έκθεση  της βρετανικής κυβερνητικής υπηρεσίας  Public Health England, όσοι έλαβαν εμβόλιο Covid έχουν περισσότερες από τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από την παραλλαγή Delta από τα μη εμβολιασμένα άτομα. Για να το θέσω αλλιώς, σύμφωνα με αυτήν την έκθεση, η λήψη του εμβολίου αυξάνει πραγματικά τις πιθανότητες να πεθάνει κάποιος από τον Covid-19.

Για περισσότερα δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με αυτό, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο "Τα εμβόλια δεν σταματούν τον σοβαρό Covid ή το θάνατο" εδώ .

Εδώ είναι τα δύο αδιαμφισβήτητα γεγονότα:

  • Τα εμβόλια δεν σταματούν την εξάπλωση της λοίμωξης.
  • Τα εμβόλια δεν προλαμβάνουν ουσιαστικά τον σοβαρό Covid ή τον θάνατο.

Τι συμπεραίνουμε από τα παραπάνω;

Η απάντηση πρέπει να είναι προφανής: τα εμβόλια δεν λειτουργούν.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα στοιχεία, είναι αξιοσημείωτο ότι κάποιος θα σκεφτόταν ή θα έλεγε το αντίθετο.

Εάν τα εμβόλια λειτουργούσαν, η εικόνα θα φαινόταν εντελώς διαφορετική.

Εάν τα εμβόλια λειτουργούσαν, οι χώρες με υψηλό ποσοστό εμβολιασμού θα είχαν χαμηλή συχνότητα μόλυνσης από Covid.

Εάν τα εμβόλια λειτουργούσαν, ο σοβαρός Covid ή ο θάνατος μεταξύ των εμβολιασμένων θα ήταν ένα σπάνιο φαινόμενο - όχι ο κανόνας.

Είμαστε ακόμα σε θέση να δούμε το αυτονόητο;

Τραγικά, πολλοί άνθρωποι φοβήθηκαν σε σημείο που δεν είναι σε θέση να κάνουν τη σωστή εξαγωγή από τα γεγονότα μπροστά στα μάτια τους.

Τα γεγονότα δείχνουν σαφώς ότι αυτά τα εμβόλια έχουν αποτύχει, επειδή δεν επιτυγχάνουν αυτό που πρέπει να επιτύχουν τα αποτελεσματικά εμβόλια: δηλαδή, να περιορίσουν την εξάπλωση μιας ασθένειας και να μειώσουν σημαντικά την επίπτωση σοβαρών περιπτώσεων της νόσου αυτής.

Ο ισχυρισμός του προέδρου Μπάιντεν και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων και επιστημόνων του κατεστημένου ότι πρέπει να «προστατεύσουμε» τους εμβολιασμένους από τους μη εμβολιασμένους είναι μια άλλη ένδειξη αυτού. Εάν τα εμβόλια ήταν αποτελεσματικά και παρείχαν προστασία, τι θα έπρεπε να φοβούνται οι εμβολιασμένοι;

Οι ενισχυτικές δόσεις είναι μια άμεση αναγνώριση της αποτυχίας του εμβολίου από τους κατασκευαστές και τις κυβερνήσεις που εξαναγκάζουν αυτά τα εμβόλια στους πληθυσμούς τους.

Εάν τα εμβόλια δούλευαν πραγματικά δεν θα υπήρχε ανάγκη για ενισχυτικές δόσεις, ειδικά όχι τόσο σύντομα μετά την αρχική λήψη.

Σε ορισμένες χώρες συμβαίνει μια παράλογη κατάσταση ακόμη και όταν μιλάμε: μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να κάνουν τα αρχικά τους εμβόλια, ενώ ταυτόχρονα άλλοι άνθρωποι λαμβάνουν τα ενισχυτικά τους για να αναγνωρίσουν την αναποτελεσματικότητα των ίδιων εμβολίων.

Πώς μπορεί να επιτρέπεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε δήθεν λογικές κοινωνίες;

Πριν ακόμη ολοκληρώσουν το πρόγραμμα ενίσχυσης, οι ισραηλινές αρχές σχεδιάζουν ήδη τον επόμενο γύρο ενισχυτικών δόσεων. Το σχέδιο είναι η διαχείρισή τους μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Αυτό δεν είναι παρά εκπληκτικό. Σχεδιάζοντας έναν τέταρτο γύρο ενέσεων, οι επιστήμονες της Pfizer και οι ισραηλινοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι αναγνωρίζουν ότι τα ενισχυτικά που χορηγούνται αυτήν τη στιγμή δεν είναι πραγματικά αποτελεσματικά.

Στις 13 Σεπτεμβρίου, με το μεγαλύτερο μέρος του ισραηλινού πληθυσμού να έχει λάβει τρεις δόσεις - τις δύο αρχικές συν το αναμνηστικό - η χώρα κατέγραψε τον υψηλότερο ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων που είχε ποτέ. Εκείνη την ημέρα το Ισραήλ κατέγραψε 11.800 νέα κρούσματα. Αυτό ήταν ουσιαστικά περισσότερο από αυτό που βίωσε η χώρα στο απόγειο της εποχής της γρίπης την τρίτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, όταν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ήταν μη εμβολιασμένο. Αυτό το μήνα το Ισραήλ βιώνει επίσης περισσότερους θανάτους από ό, τι την ίδια περίοδο πέρυσι, όταν κανείς δεν εμβολιάστηκε. Περιττό να πούμε ότι οι περισσότεροι θάνατοι αυτή τη στιγμή είναι μεταξύ των εμβολιασμένων.

Στις 13 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, υπήρχαν 238 ασθενείς με Covid στην εντατική στο Ισραήλ. Την ίδια μέρα πέρυσι, ο αριθμός ήταν 143. Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν εμβόλια. Αυτό σημαίνει ότι οι τρεις δόσεις εμβολιασμού που έχουν εγχυθεί στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού συμπίπτουν με αύξηση κατά 60 τοις εκατό στις νοσηλείες της ΜΕΘ.

Πώς θα μπορούσε να προκύψει μια τέτοια κατάσταση εάν τα εμβόλια ήταν έστω και εξ αποστάσεως αποτελεσματικά;

Το εμβόλιο Pfizer όχι μόνο δεν κάνει τίποτα από αυτά που πρέπει να κάνουν τα καλά εμβόλια, αλλά φαίνεται να κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Θα μπορούσε η αποτυχία να είναι πιο εμφανής;

Η καταστροφή του εμβολίου είναι χωρίς αμφιβολία το μεγαλύτερο σκάνδαλο δημόσιας υγείας στην ιστορία, και εκτυλίσσεται σε απλή θέα για να το δουν όλοι. Πρέπει να υπάρξουν διαμαρτυρίες και αντίσταση σε αυτήν την παρωδία. Και όμως πολλοί εξακολουθούν να παρατάσσονται υπάκουα για να πάρουν τα πλάνα τους.

Η ικανότητα μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού να αντιληφθούν την πραγματικότητα έχει υπονομευθεί βαθιά. Ανεξάρτητα από τα δεδομένα ή τα γεγονότα, το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων δεν μπορεί να δει το προφανές.

Ο φωτισμός αερίου από την εγκατάσταση Covid πέτυχε σε πρωτοφανή βαθμό.

Αυτοί - οι κατασκευαστές, τα ΜΜΕ, οι πολιτικοί - θα σας πουν φυσικά ότι οι ενισχυτικές δόσεις λειτουργούν, αλλά αυτό ακριβώς σας είπαν για τα αρχικά εμβόλια. Το θυμάσαι ακόμα; Αυτός ο ισχυρισμός αποδείχθηκε πλήρες ψέμα, όπως δείχνουν οι αριθμοί. Και τώρα προσπαθούν να σπρώξουν ένα άλλο ξαπλωμένο στο λαιμό του λαού και στην αγκαλιά τους.

Ρωτάμε ξανά: τι θα συμπεράνατε για τα εμβόλια που δεν σταματούν τη μόλυνση ή ουσιαστικά αποτρέπουν τη συχνότητα εμφάνισης σοβαρών ασθενειών και θανάτου;

Και τι θα συμπεράνατε σχετικά με την αποτελεσματικότητα των ενισχυτικών δόσεων που ήδη σχεδιάζουν να αντικαταστήσουν από έναν ακόμη γύρο ενισχυτικών δόσεων;

Μπορείτε να δείτε το αυτονόητο; Μπορείτε να καταλάβετε την πραγματικότητα που μας κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια;

lewrockwell.com

ΑΠΟΔΟΣΗ AΠΟ ΤΟ LEW ROCKWELL : Corfiatiko.blogspot.com

1 σχόλιο: