Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΤΑΒΑ!!! ΝΕΚΡΟΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

 


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΤΑΒΑ!!! ΝΕΚΡΟΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ mRNR 

ΟΤΤΑΒΑ, ΟΝΤΑΡΙΟ-Ένας 25χρονος ποδοσφαιριστής του Πανεπιστημίου της Οτάβα πέθανε, μετά έναν αγώνα του στίβου.

Το Πανεπιστήμιο της Οτάβα εξέδωσε «εντολή δημόσιας υγείας» στις 10 Αυγούστου. Όλοι οι φοιτητές, οι καθηγητές, το προσωπικό και οι επισκέπτες καλούνται να λάβουν mRNA ή ενέσεις DNA ιικού φορέα για να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες στην πανεπιστημιούπολη. Η πρώτη ένεση απαιτείται έως τις 7 Σεπτεμβρίου. Η δεύτερη ένεση απαιτείται έως τις 15 Οκτωβρίου.
Όλοι οι αθλητές Gee-Gees (η σχολική μασκότ) έπρεπε να λάβουν τις πρώτες ενέσεις mRNA ή ιικού φορέα DNA έως την 1η Αυγούστου. Η μη συμμόρφωση έχει ως αποτέλεσμα «[αφαίρεση] από την ομάδα και απώλεια πρόσβασης σε όλα τα προνόμια που παρέχονται στους μαθητές-αθλητές συμπεριλαμβανομένης της ομαδικής ή ατομικής εκπαίδευσης, του διαγωνισμού ή οποιουδήποτε συστήματος ολοκληρωμένης υποστήριξης Varsity », σύμφωνα με τον ιστότοπο του πανεπιστημίου.

Φυσικά το πανεπιστήμιο προσφέρει «καταλύματα για ιατρικές καταστάσεις ή άλλους λόγους που προστατεύονται από τον Κώδικα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Οντάριο». Αλλά όπως βλέπουμε παντού, οι φοιτητές, οι εργαζόμενοι και άλλοι πρέπει να συμμορφωθούν αντίστοιχα με το πανεπιστήμιο ή τον εργοδότη τους. Πρέπει κάποιος να πάει στο δικαστήριο για να επιβάλουν τη συμμόρφωση με τις εξαιρέσεις.Ο θάνατος του Φράνσις Περόν

Ο κ. Francis Perron ήταν αμυντικός τεχνικός 6,1, 240 λιβρών για το Ottawa Gee-Gees. Όλα τα φθινοπωρινά αθλήματα ακυρώθηκαν το 2020 λόγω «ανησυχιών για την ασφάλεια με τον κορωνοϊο». Το Gee Gee's συνέχισε τα προπονητικά προγράμματα της ομάδας ποδοσφαίρου πέρυσι για να διατηρήσει τους αθλητές σε φόρμα. Αλλά ακόμη και αυτό ακυρώθηκε τον Οκτώβριο του 2020 αφού πέντε παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19. 

Η ομάδα Gee-Gees έπαιξε το άνοιγμα της σεζόν στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο Varsity Blues το Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου. Αυτό οδήγησε σε μια ήττα 11-10 για την Οτάβα.

Το CTV News ανέφερε ότι ο κ. Perron πέθανε «λίγο μετά το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του Gee-Gee». Η National Post, μια καναδική ημερήσια εφημερίδα με έδρα το Τορόντο, ανέφερε ότι ο κ. Περόν πέθανε «χωρίς προειδοποίηση». Καμία εφημερίδα δεν ανέφερε την αιτία θανάτου. Ένα μέλος του προσωπικού της ομάδας, που θέλει να παραμείνει ανώνυμο, είπε ότι ο κ. Perron κατέρρευσε στα αποδυτήρια αμέσως μετά το παιχνίδι.


Τα «εμβόλια» είναι φυσικά η κύρια αιτία συμπτώσεων το 2021. Κάποιοι όμως συγκρίνουν τον θάνατο του Περρόν με αυτόν του Λόικ Καγιέμπε. Ο αμυντικός στρατιώτης του 24χρονου Gee Gee «πέθανε στον ύπνο του» στις 24 Σεπτεμβρίου 2017. Η αιτία θανάτου δεν έγινε ποτέ γνωστή. Οι συνθήκες των θανάτων είναι τελείως διαφορετικές. Ωστόσο, τα αποτελέσματα είναι τα ίδια καθώς πιθανότατα δεν θα μάθουμε ποτέ την πραγματική αιτία του θανάτου του κ. Perron.

Ο Perron αγαπούσε το ποδόσφαιρο. Δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μόνο 18 φορές από το 2013. Δεκαεπτά από αυτά αφορούσαν το ποδόσφαιρο, συμπεριλαμβανομένου του βίντεο από την πρώτη του αποβολή στο γυμνάσιο. Η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα πριν πεθάνει.

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου