Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Πορεία πορτοκαλί γιλέκων για τρίτη ημέρα στη Μελβούρνη.

 Οι εργάτες κατασκευής πορτοκαλί γιλέκων πραγματοποίησαν πορεία για τρίτη μέρα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας ενάντια στους υποχρεωτικούς κανόνες εμβολιασμού, με ένα βίντεο να δείχνει έναν διαδηλωτή να αιμορραγεί αφότου η αστυνομία έσπασε το κρανίο του.

Αφού οι αρχές έκλεισαν τον κατασκευαστικό κλάδο στη Μελβούρνη για δύο εβδομάδες σε μια προσπάθεια να εξαναγκάσουν τους εργαζόμενους να εμβολιαστούν, ο θυμός  κλιμακώθηκε, με τα πορτοκαλί γιλέκα να έχουν εμπλακεί σε πολυάριθμες συγκρούσεις με την αστυνομία.

Οι διαδηλώσεις συνεχίστηκαν για τρίτη ημέρα, με πολυάριθμα κλιπ που απεικονίζουν πόσο εξοργισμένος είναι ο κόσμος από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, καθώς και τη βιαιότητα της αστυνομικής απάντησης.

«Το κρανίο μου είναι ραγισμένο», είπε ένας άντρας που είπε ότι το όνομά του ήταν Κάιλ Μίτσελ καθώς ήταν ξαπλωμένος αιμόφυρτος στο έδαφος.

Η αστυνομία συνέλαβε μια μητέρα απλώς για να φέρει ένα σημάδι διαμαρτυρίας ενώ το παιδί της έκλαιγε πάνω της.

Οι αστυνομικοί έριξαν μια άλλη γυναίκα στο έδαφος.

Ένα άλλο κλιπ δείχνει μια γυναίκα διαδηλωτή να κλαίει καθώς παρασύρεται από την αστυνομία.

Ένα άλλο βίντεο υποτίθεται ότι δείχνει την αστυνομία να στέλνει πράκτορες προβοκάτορες για να πυροδοτήσουν μη βέλτιστη βία.

Η αστυνομία εκτόξευσε λαστιχένιες σφαίρες εναντίον των διαδηλωτών.

Ένας διαδηλωτής έφερε μια πινακίδα που έλεγε «Ο Andrews είναι ο ιός», αναφερόμενος στον Dan Andrews, τον πρωθυπουργό της Βικτώριας.

Ένας άλλος διαδηλωτής υποστήριξε ότι οι κατασκευαστές δεν θα συμμορφωθούν ποτέ με τον κομμουνισμό.

Οι δημοσιογράφοι που έχουν ενισχύσει την αφήγηση του αποκλεισμού της κυβέρνησης για περισσότερο από ένα χρόνο δεν αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερο σεβασμό.

Ένα από τα αγαπημένα άσματα των διαδηλωτών είναι το «κάθε μέρα», καθώς ορκίζονται να συνεχίσουν την αντίστασή τους.

Όπως τεκμηριώνουμε στο παρακάτω βίντεο, η εξέγερση έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εξέγερσης των Κίτρινων Γιλέκων στη Γαλλία, δεδομένης της δημογραφικής κατάστασης των διαδηλωτών και της ξεχωριστής ένδυσης τους.


infowars.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου