Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021

Το Ισραήλ χρειάζεται περισσότερους αναχαιτιστές σιδερένιου θόλου για τον πόλεμο σε 2 μέτωπα./Οι Αμερικανοί νομοθέτες εντάσσουν τη χρηματοδότηση του Ισραηλινού Σιδηρού Θόλου μετά από διαμάχη στο Σώμα.

 Το Ισραήλ χρειάζεται περισσότερους αναχαιτιστές από σιδερένιο θόλο για τον πόλεμο 2 μετώπων 1

Μπαταρία αεράμυνας Iron Dome (Αρχείο: IDF/CC)

Οι IDF αντιμετωπίζουν έλλειψη αναχαιτιστών Iron Dome σε περίπτωση που ξεσπάσει πόλεμος σε δύο μέτωπα, αναφέρει το N12. Το Ισραήλ πρέπει να ενισχύσει τα αποθέματα αεράμυνας λόγω της μεγάλης χρήσης κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης στη Γάζα τον Μάιο, αναφέρει η έκθεση.

Η είδηση ​​έρχεται καθώς τα προοδευτικά μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ καθυστέρησαν 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε βοήθεια για να αναπληρώσουν τα αποθέματα του Ισραηλινού Σιδηρού Θόλου.

Αυτή τη στιγμή παράγονται περισσότερα αναχαιτιστικά σε εργοστάσια Ισραήλ και ΗΠΑ, αλλά ο ρυθμός παραγωγής μπορεί να επιβραδυνθεί λόγω της καθυστέρησης χρηματοδότησης, ανέφερε ο Ν12 .

Αξιοσημείωτο είναι ότι το Ισραήλ αναμένεται να αντιμετωπίσει μαζική επίθεση με πυραύλους και ρουκέτες σε περίπτωση πολέμου κατά του ιρανικού άξονα . Η έλλειψη πυραύλων αναχαίτισης θα μπορούσε επίσης να διαταράξει τα πιθανά σχέδια των IDF να ξεκινήσουν μεγάλες επιχειρήσεις εναντίον της Χαμάς, της Χεζμπολάχ ή του Ιράν.

israelradar.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL RADAR : Corfiatiko.blogspot.com

Οι Αμερικανοί νομοθέτες εντάσσουν τη χρηματοδότηση του Ισραηλινού Σιδηρού Θόλου μετά από διαμάχη στο Σώμα.

Ο πρωθυπουργός Ναφτάλι Μπένετ ευχαριστεί τα μέλη του Σώματος των ΗΠΑ, αφού ενέκριναν συντριπτικά τη χρηματοδότηση 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για το πυραυλικό αμυντικό σύστημα του Ισραήλ Iron Dome.

«Ευχαριστώ τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων, για τη συντριπτική υποστήριξη προς το Ισραήλ και τη δέσμευση για την ασφάλειά του», έγραψε. "Όποιος προσπαθεί να αμφισβητήσει αυτήν την ασφάλεια έλαβε μια πειστική απάντηση σήμερα."

Ο υπουργός Εξωτερικών Yair Lapid εκδίδει επίσης μια δήλωση ευχαριστώντας τα μέλη της Βουλής των ΗΠΑ που υποστήριξαν το νομοσχέδιο.

timesofisrael.com

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TIMES OF ISRAEL : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου