Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

GEWKWN : ΘΑ ΣΑΣ ΕΣΦΡΑΓΙΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΙΝ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ (ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ) ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ …

GEWKWN : ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ…….
Παιδιά μου θα σας αποκαλύψω το εξής : θα σας εσφραγιζαν με την θελησιν της Κεφαλης σας ( της Ιεραρχίας ), μερικοί από εκείνους που με τον λύκο κοιμούνται και το πρόβατο παριστάνουν.

Το σφράγισμα ως μιαν απλήν πραξιν καλοσύνης θα σας το ‘’επαρουσιαζαν ‘’ θα τα ακούσετε αυτά.
( Κάποιοι γνωρίζουν ) από που χρηματοδοτούντο αυτοί ( από κάποιους Ιεράρχες επίσης εκτός άλλων )

Σημείωση από GEWKWN σε άλλο μήνυμα Ο Γέροντας λέει :
Το Ιερατείο πρώτα, θα προδώσουν Τον Χριστό , θυμηθείτε 2000 χρόνια πριν :
‘’ νίπτω τας χείρας μου ‘’ είπαν, έτσι θα πουν και τώρα οι παγκοσμιοποιητες, ετσι θα γίνουν, έχετε μπει στον δρόμο.
Αυτήν την εποχή, θα μιλά Ο Χριστός με λαϊκούς και όχι με κληρικούς , γιατί τους κληρικούς δεν θα τους πιστεύουν λογω σκανδάλων, πως θα αφήσει Ο Κύριος τέτοιο έργο στα χέρια των κληρικών
Γιατί ο κόσμος έχει γίνει δύσπιστος επειδή βλέπει ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ .
Όταν βλέπουν μια εκκλησία με τέτοιες αδυναμίες πως θα πιστέψει ο κόσμος ;
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ( μετά τα γεγονότα )
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ….. μην ασχολείσθε μ’αυτους που δεν υπάρχουν, σας το έχω πει πάλι, ότι δεν υπάρχουν αυτοί, υπάρχει μόνον το θέλημα Του Θεού, διότι θα δείτε στην πραγματικότητα , ότι δεν θα υπάρχουν.
Οι πρώτοι που δεν θα υπάρχουν και το πρώτο δείγμα, θα είναι στην Ελλάδα, στην χώρα που ο Πατήρ και Ο Υιός εμπιστεύτηκαν Το Ουράνιο έργο στα χέρια των πιστών της χώρας αυτής.
Γιατί λέγω η χώρα Του Χριστού ; διότι σ’αυτην, να σας το πω ρητορικά ; ποτίζεται η πιστις από την βουλησιν σας, γι’αυτό λέγω η χώρα Του Χριστού και οι πιστοί Του. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΟΥ ΠΙΣΤΟΙ………
Παιδιά μου μην στενοχωρείστε, Ο Κύριος θα σας σκεπάσει όλους σας, όπως εσείς σκεπάζετε με την αγάπη σας την πιστιν προς Τον Θεον Πατέρα
Μην φοβηθείτε με ότι και εάν δείτε από εδώ και πέρα, δώστε κουράγιο σε όλους, δεν θα σας εγκαταλείψει Ο Χριστός, εφαρμόστε με θερμή παρακλησιν της ψυχής Του προς τις ψυχές σας, τα λόγια Του Θεού, εφαρμόστε την βουλησιν Του.
Εφαρμόστε κατά γράμμα τα Άγια γραφόμενα, η πιστις και ο λόγος που σας δίνει Ο Θεός Πατέρας είναι η αληθεστάτη των αληθειών , αλήθεια!
Όταν λέγω αληθεστάτη, έτσι είναι η λέξις σωστά ! αυτό σημαίνει, η αλήθεια η οποία πιάνει θεσιν ! αυτές οι λέξεις είναι οι Ουράνιες λέξεις που σας έκρυψαν για να μην θυμηθείτε στην ουσίαν από που προέρχεσθε!
Όσο για τα ερχόμενα, σας έχω μιλήσει και τα γνωρίζετε, γι’αυτό, εφαρμόστε την πιστιν σας στην πιστιν, δηλαδή, την πιστιν προς Τον Θεον.
GEWKWN 
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου