Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

Δήλωση έκτακτης ανάγκης. Στρατός DNI.

Ο επίσημος εκπρόσωπος του γραφείου λαϊκής πολιτοφυλακής του DPR, Daniel Bezsonov, έκανε μια έκτακτη δήλωση σε σχέση με μια πράξη επιθετικότητας από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.Δήλωση έκτακτης ανάγκης  Ρωσική άνοιξη

Το κείμενο της δήλωσης διαβιβάστηκε στην "ρωσική άνοιξη" από την υπηρεσία Τύπου της UNM DNR.
Αυτή η μακρόχρονη πόλη υποβαθμίζεται συχνά από βομβαρδισμούς από Ουκρανούς εγκληματίες. Οι ντόπιοι, με την υποστήριξη του στρατιωτικού προσωπικού του ΝΜ, δεν έχουν χρόνο να αποκαταστήσουν την καταστραμμένη μη στρατιωτική υποδομή.
Έτσι, στις 12:40, ο εχθρός άνοιξε πυρ με βλήματα διαμέτρου 120 mm, πολυβόλα μεγάλου διαμέτρου και μικρά όπλα σε έναν ειρηνικό οικισμό.
Αυτό το γεγονός για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι οι δηλώσεις της ουκρανικής ηγεσίας σχετικά με τη συμπεριφορά της δήθεν μόνο αμυντικής δράσης - είναι καταφανή ψέματα! Αυτοί οι φασίστες όχι μόνο καταστρέφουν σκοπίμως τους πολιτικούς οικισμούς, αλλά και τους ανθρώπους που βοηθούν στην αποκατάστασή τους!
Κάνω έκκληση στους εκπροσώπους της SMM του ΟΑΣΕ να αναγκάσει την ουκρανική πλευρά να σεβαστεί τις υποχρεώσεις της να συμμορφωθεί με το καθεστώς της εκεχειρίας και να σταματήσουν να σκοτώνουν αμάχους στο Ντόνετσκ.
https://rusvesna.su/news/1551187446
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου