Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος τον Μάρτιο του 2019 ή τον Φεβρουάριο του 2021;

Σύμφωνα με τον ραβίνο Matityahu Glazerson, έναν εμπειρογνώμονα των Βιβλικών Κωδικών , η 14η ημέρα του εβραϊκού μήνα του Adar, που ξεκινάει φέτος  την Τετάρτη 20 Μαρτίου, είναι μια ιδιαίτερα ευοίωνη περίοδος για να χριστεί ο  Μεσσίας.

Σε ένα πρόσφατο βιντεοταινικό κώδικα,ο ραβίνος Glazerson εξήγησε ότι τα ευρήματα αυτού του πίνακα "απέχουν πολύ από το να είναι τυχαία σύμπτωση". Στην περίπτωση αυτού του πίνακα, επειδή οι κώδικες περιλαμβάνουν ασυνήθιστα μακρές ποινές και άλλες συνθήκες που κάνουν "για ένα πολύ σημαντικό τραπέζι", στα λόγια του Rabbi Glazerson.
Όταν το βίντεο γυρίσει στον ίδιο τον πίνακα, ο θεατής θα παρατηρήσει ότι ο Glazerson συμπεριέλαβε αγγλικές μεταφράσεις των συγκεκριμένων κωδικών, παράλληλα με την κατά προσέγγιση θέση τους στο εβραϊκό κείμενο.
Ανοίγει την εξήγησή του για αυτό το τραπέζι με τον κώδικα για την πλήρη εβραϊκή πρόταση: "Ο Μεσσίας θα χριστεί." Αυτό είναι εν μέρει ενδιαφέρον επειδή ο όρος Moshiach στην εβραϊκή σημαίνει κυριολεκτικά ο χρισμένος. Σε κοινή χρήση, ο όρος Moshiach έχει έρθει να αναφερθεί σε έναν μελλοντικό άνθρωπο, που κατέβηκε από τον βασιλιά Δαβίδ, ο οποίος θα υπηρετήσει ως βασιλιάς του Ισραήλ και του οποίου η εξουσία θα περιλαμβάνει την Μεσσιανική εποχή. Πότε θα χρειαστεί ο Μισχιάχ; Ο Glazerson επεσήμανε έναν κώδικα που αποκαλύπτει την ημερομηνία του 14ου του Adar. Το Adar είναι ο Εβραϊκός μήνας που πέφτει γύρω στο Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο κάθε έτους και το 14ο του Adar εγκαινιάζει τις διακοπές του Purim, το οποίο βασίζεται στο Βιβλίο της Εσθήρ.
Με την ενίσχυση της εγκυρότητας του πίνακα, ο Glazerson τονίζει τους κώδικες για το Purim (τις διακοπές), την Eσθήρ, τον Mordechai (τους ήρωες του βιβλίου της Eσθήρ) και ακόμη και τον Hadassah, που είναι το αρχικό όνομα της Βασίλισσας Eσθήρ.
Ο Glazerson κάλεσε τη συμπερίληψη όλων αυτών των σχετικών κωδικών "πολύ σημαντικές" επειδή η εμφάνισή τους στο ίδιο τραπέζι "δεν έρχεται ποτέ με τέτοιο τρόπο".
Δεδομένου ότι το 14ο του Adar και οι διακοπές του Purim συμβαίνουν κάθε χρόνο, ο Glazerson έδειξε άλλους τρεις κώδικες που συμβάλλουν στην ακριβέστερη επισήμανση της ημερομηνίας. Πηγαίνοντας με χρονολογική σειρά, η πρώτη είναι 5.776, η οποία ήταν στις 23 Φεβρουαρίου 2016. Η δεύτερη είναι το 5.779, η οποία είναι η τρέχουσα χρονιά στο εβραϊκό ημερολόγιο. Η τρίτη ημερομηνία που βρήκε ήταν το 5.781, που αντιστοιχεί στις 26 Φεβρουαρίου 2021. Ο Glazerson υπογράμμισε ότι τρεις ημερομηνίες σε ένα τραπέζι δεν είναι "συνηθισμένες"  . Εξηγώντας αυτές τις ημερομηνίες, υποστήριξε ότι υπάρχει "μια διαδικασία του Μεσσία που ξεκίνησε το 5776". Η εμφάνιση του Mεσσία στην τρέχουσα χρονιά είναι "εξαρτώμενη από τη μετάνοια. Μόνο εάν οι Εβραίοι θα διατηρούσαν την Τορά, θα κρατούν το Σάββατο, θα κρατούν όλα όσα θέλει ο Θεός να κρατήσουν ".
Και αν οι Εβραίοι δεν μετανοήσουν εγκαίρως; "Υπάρχει το τέλος των ημερών. Αυτό είναι το τέλος των ημερών - 5781. " Με άλλα λόγια, δήλωσε ότι η διαδικασία της λύτρωσης άρχισε το 2016, συνεχίζεται φέτος και, ακόμη και χωρίς πλήρη μετάνοια, θα τελειώσει το 2021.

Τι μπορούμε να περιμένουμε σε μια από αυτές τις ευοίωνες ημέρες; Ο Glazerson επεσήμανε τους κώδικες για το geula (εξαγορά) και το hatzala (διάσωση).

Ολοκληρώνοντας, δήλωσε: «Όλοι αυτοί που έρχονται εδώ με τέτοιο σαφή τρόπο μας διδάσκουν ότι διατηρώντας την Τορά, κρατώντας τον Σάμπο (το Σαββάτο), κρατώντας όλα όσα θέλει πραγματικά ο Θεός να κρατήσουμε, μόνο τότε θα έχουμε Μεσσία. Αν όχι, τότε θα πρέπει να περιμένουμε, δυστυχώς, για άλλα σχεδόν δύο χρόνια ».
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου