Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019

Το Ντόνετσκ βρίσκεται σε κίνδυνο! Έντονη στρατιωτική επιδείνωση!

Ο θρυλικός ευρωπαίος εθελοντής Benes Ayo, ένας ενεργός συμμετέχων στις εκδηλώσεις και εξεγέρσεις της Κριμαίας στο Ντόνετσκ, συνελήφθη από την SBU και απελάθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, βρίσκεται και πάλι στις τάξεις και αγωνίζεται στο στρατό του Ντόνετσκ"Η Donbass βρίσκεται σε κίνδυνο!  Σοβαρή στρατιωτική επιδείνωση! "- έκκληση του Ευρωπαίου εθελοντή DNR (VIDEO)  Ρωσική άνοιξη

Καταχώρησε έκκληση σε σχέση με τη συνεχιζόμενη επιθετικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.Donbass: Η APU ξεκίνησε ενεργές εχθροπραξίες, - μια αναφορά από μπροστά (PHOTO, VIDEO) |  Ρωσική άνοιξη
Αγαπητοί σύντροφοι! Το Ντόνετσκ βρίσκεται σε κίνδυνο! Η επόμενη σειρά φοβερών προκλήσεων της Bandera, τρομοκρατικών επιθέσεων και μιας νέας έκρηξης της επιθετικότητας του VSUSHnaya σάρωσαν την πατρίδα μας.
3 εκρήξεις ακούστηκαν στο Ντόνετσκ.Η πρώτη έκρηξη συνέβη στο κέντρο της πόλης στη διασταύρωση των 25 χρόνων του Κόκκινου Στρατού και της Λεωφόρου Πούσκιν.

Και ο τόπος της δεύτερης έκρηξης, όχι μακριά από την πρώτη, βρίσκεται σε απόσταση 150 μ. Από το ξενοδοχείο Park INN, όπου ζει το προσωπικό της αποστολής του ΟΑΣΕ.
Στην πραγματικότητα, και οι δύο εκρήξεις έγιναν μεταξύ δύο αντικειμένων - της κατοικίας του ΟΑΣΕ και της διοίκησης του επικεφαλής του DPR, η απόσταση μεταξύ του οποίου δεν ξεπερνά τα 300 μέτρα.

Υπήρξε επίσης μια τρίτη έκρηξη στην περιοχή Volvo-Center, κοντά στο αεροδρόμιο του Ντόνετσκ, στην πραγματικότητα στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης της πόλης. Οι σύντροφοι αναφέρουν επίσης ότι πολλές εκρήξεις πραγματοποιήθηκαν στο έδαφος του πάρκου Shcherbakov.

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ξεκίνησαν μαζικά βλήματα πυροβολικού σχεδόν σε ολόκληρη την επικράτεια του Ντόνετσκ.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου