Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Θρίλερ σε εξέλιξη. Μεγάλη επίθεση ξένων χάκερ κατά τριών ελληνικών τραπεζών.

ΣΧΟΛΙΟ : Eίχαμε αναρτήσει παρόμοιο θέμα από Αμερικάνικη ιστοσελίδα,με επιθέσεις που γίνονται στα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας στις ΗΠΑ,αλλά και σε συστήματα Τραπεζών και σήμερα το διαβάζουμε ότι συμβαίνει και στην Ελλάδα,πάντα οι επιθέσεις αυτές γίνονται από ξένες χώρες.  

Προσπαθούν επί τρία 24ωρα να ρίξουν τα συστήματα, ζητώντας λύτρα σε bitcoin - Με το σοβαρό αυτό θέμα ασχολούνται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και η Τράπεζα της Ελλάδoς.Μεγάλη επίθεση ξένων χάκερ κατά τριών ελληνικών τραπεζών

Ενα θρίλερ είναι σε εξέλιξη εδώ και τρεις μέρες, καθώς χάκερς πραγματοποιούν κυβερνοεπίθεση κατά τριών μεγάλων ελληνικών τραπεζών.
Οι χάκερς προσπαθούν εδώ και περίπου τρία 24ωρα να ρίξουν τα συστήματα των ελληνικών τραπεζών, γεγονός που έχει σημάνει γενικό συναγερμό.

Είναι ενδεικτικό ότι με το σοβαρό αυτό θέμα ασχολούνται τόσο η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και η Τράπεζα της Ελλάδoς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι χάκερς που πραγματοποιούν την επίθεση, προέρχονται από τη Ρωσία, είναι πάνω από 30 άτομα και ζητούν λύτρα σε bitcoin.            http://www.protothema.gr/greece/article/531849/megali-kuvernoepithesi-kata-trion-ellinikon-trapezon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου