Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Το ISIS απειλεί τον Ολάντ: Εσύ, Φρανσουά, υποσχέθηκες νίκη στον λαό σου, αλλά εμείς θα έρθουμε να συνθλίψουμε τη χώρα σου [βίντεο]

Μόλις μία ημέρα μετά το ανατριχιαστικά απειλητικό βίντεο του Ισλαμικού Κράτους, στο οποίο φαίνεται ο Πύργος του Άιφελ να καταρρέει -πρόκειται για απόσπασμα από ταινία- η τρομοκρατική οργάνωση δημοσίευσε στο Twitter και νέο προπαγανδιστικό βίντεο.Το ISIS απειλεί τον Ολάντ: Εσύ, Φρανσουά, υποσχέθηκες νίκη στον λαό σου, αλλά εμείς θα έρθουμε να συνθλίψουμε τη χώρα σου [βίντεο]
Σε αυτό ένας γαλλόφωνος μαχητής που έχει καλυμμένο με κουκούλα το πρόσωπό του απευθύνεται προσωπικά στον Πρόεδρο της Γαλλίας και εξαπολύει απειλές προειδοποιώντας για νέα χτυπήματα.

«Ε, εσύ, Φρανσουά [Ολάντ] κήρυξες έναν πόλεμο που δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν θα καταφέρεις να κερδίσεις, υποσχέθηκες νίκη στον λαό σου που θα αφορά στον κόσμο της Δύσης. [Αλλά] τη νίκη έχει υποσχεθεί σε εμάς ο δημιουργός μας, ο Κύριός μας», λέει ο μαχητής που προηγουμένως αναφέρει: «Αυτό είναι κάτι που δεν θέλεις να συμβεί. Θα έρθουμε, θα έρθουμε να συνθλίψουμε την χώρα σου».


Μέχρι στιγμής δεν είναι ακόμα σαφές που γυρίστηκε το βίντεο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, το Ισλαμικό Κράτος έχει εκτοξεύσει απειλές με προπαγανδιστικά βίντεο και για την Ουάσινγκον και τη Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου