Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

State Department: ''Και Έλληνες ανάμεσα στους τζιχαντιστές''

Επιβεβαιώνει, εμμέσως, το State Department την ύπαρξη ακραίων ισλαμιστών και στη χώρα μας η οποία χρησιμοποιείται ως πέρασμα για την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

"H Eλλάδα χρησιμοποιείται ως πέρασμα των Τζιχαντιστών προς τις χώρες της Μέσης Ανατολής", αναφέρει το State Department χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών αποκάλυψε πως η χώρας μας χρησιμοποιείται ως πέρασμα των δυτικών-μαχητών του Ισλαμικού Στρατού προς τις χώρες της Μέσης Ανατολής.
Ο ίδιος αξιωματούχος σημείωσε ότι υπάρχουν και Έλληνες στις τάξεις των περίπου δύο χιλιάδων δυτικών που έχουν ενταχθεί στους τζιχαντιστές.

Το State Department επανέλαβε την ανησυχία του για το γεγονός ότι αρκετοί από τους μαχητές του Ισλαμικού Στρατού έχουν περάσει τα σύνορα του Ιράκ και της Συρίας, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για θέμα που δεν αφορά μόνο στην Ελλάδα.

Επιπλέον οι Ηνωμένες Πολιτείες εκτιμούν ότι περισσότεροι από 15.000 ξένοι, εκ των οποίων τουλάχιστον οι 2.000 προέρχονται από χώρες της Δύσης, είναι πιθανό να μάχονται στο πλευρό των ισλαμιστών σε Συρία και Ιράκ.       http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/state-department-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου