Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Τρόμος! Τεράστιο Φίδι 7.6 μέτρων Ξυλοκοπήθηκε μέχρι Θανάτου από Χωρικούς στο Μεξικό.

Ένα γιγαντιαίο φίδι 7.6 μέτρων ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από  Μεξικανούς χωρικούς, που φοβήθηκαν ότι το πλάσμα ήταν τόσο μεγάλο που θα μπορούσε να καταπιεί ένα παιδί.
Δείτε το σχετικό Βίντεο παρακάτω

Οι φοβισμένοι κάτοικοι έκοψαν και το κεφάλι από το τεράστιο ζώο αφού εθεάθη να βρίσκεται παράλληλα σε μια σιδηροδρομική γραμμή.Οι επιβάτες των τρένων χτύπησαν τον συναγερμό αφού είδαν το φίδι από το τρένο τους, δεδομένου ότι το τρένο πήγαινε στο χωριό Benito Juarez, σε ένα απομακρυσμένο μέρος νοτιοανατολικά στη μεξικανική πολιτεία του Ταμπάσκο.

Οι χωρικοί, οπλισμένοι με ραβδιά και ένα που μεταφέρουν ένα μεγάλο μαχαίρι -machete, έτρεξαν πίσω κατά μήκος των γραμμών όπου το βρήκαν να προσπαθεί να γλιστρήσει μακριά στη χαμηλή βλάστηση.

Οι οικολόγοι έχουν επικρίνει τη θανάτωση και λένε ότι οι υπεύθυνοι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν κυρώσεις.Αλλά οι χωρικοί ήταν αμετανόητοι, λέγοντας ότι είχαν το δικαίωμα να προστατεύσουν τα ζώα τους και τους εαυτούς τους από το τεράστιο πλάσμα.

Ο ντόπιος Nicandro Aguilar δήλωσε: «Δεν έχω δει ποτέ ένα φίδι τόσο μεγάλο και ήταν ξεκάθαρο ότι αποτελούσε κίνδυνο για τους ανθρώπους, καθώς είναι άγριο ​​και τεράστιο.»

«Θα μπορούσε κάλλιστα να καταπιεί ένα παιδί κάτω όπως και ένα αρνί ή μοσχάρι. Ήταν τεράστιο».


Άλλοι κατηγορούν το φίδι, το οποίο προφανώς ζούσε σε μια κοντινή σπηλιά, για την εξαφάνιση αρκετών νεαρών ζώων στην περιοχή.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι υπεύθυνοι για τις εξαφανίσεις των ζώων ήταν οι αετοί.

Η δολοφονία του φιδιού ανακαλύφθηκε μόνο από τύχη, αφού οι χωρικοί το είχαν στο πλάι της γέφυρας και σχεδίαζαν να αφαιρέσουν το δέρμα.

Ένας τουρίστας εντόπισε το νεκρό ερπετό και αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία.
Έρευνα-Μετάφραση-Συγγραφή-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένου ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου