Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021

Τι σχέση έχουν τα εμβόλια της PFIZER με την ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, στο παλλαϊκό πείραμα που διεξάγεται στο Ισραήλ; VIDEO ΣΟΚ.

 Γνωρίζουμε ήδη, από δημόσια παραδοχή του Βασιλακόπουλου, ότι στο Ισραήλ γίνεται (εννοείται χωρίς λαϊκή εντολή) ένα παλλαϊκό πείραμα με τα εμβόλια. Δείτε την παραδοχή σε βίντεο:

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο διευθύνων σύμβουλος της PFIZER, ο Μπουρλά, δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι του Ισραήλ, ότι ο πρωθυπουργός της χώρας τον πίεζε να σταλούν γρήγορα τα εμβόλια για όλους, νέους, γέρους και παιδιά και του τηλεφωνούσε ακόμη και στις 3 τα ξημερώματα διαρκώς και γεμάτος αγωνία.

Ως εδώ οκ, δεν μάθαμε κάτι πολύ πιο καινούργιο από αυτά που είπε ο Βασιλακόπουλος, για τα οποία κανείς δεν ήξερε τίποτε, αφού η ροή ειδήσεων στα τηλεοπτικά ΜΜΕ στη χώρα της Ελλάδος έχει διακοπεί και ακούμε μόνο πόσο καλά είναι τα εμβόλια και πόσο θα μας τιμωρήσουν αν δεν τα κάνουμε.

Ωστόσο ο διευθύνων της PFIZER δήλωσε κάτι ακατάληπτο και ύποπτο στο τέλος του βίντεο, μιλώντας για τη σύνδεση των εμβολίων και της τεχνητής νοημοσύνης.

Θα μας εξηγήσει κανείς τι εννοούσε και πως συνδέεται η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης με αυτή των εμβολίων, ή έχει κι αυτός το ακαταδίωκτο και μπορεί να λέει και να κάνει ότι του καπνίσει;;;;;;;;

Το παραπάνω βίντεο προέρχεται από ένα μεγαλύτερο που παραθέτω στη συνέχεια2 σχόλια:

  1. Χρησιμοποιούν ΑΙ για τις προσομοιώσεις και τις δοκιμές των εμβολίων πριν τα παράξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερό! Δεν είμαι σίγουρος αν η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε από αυτά που άκουγε...
    Γεννάει πολλά ερωτήματα για το τί πραγματικά συμβαίνει. Προφανώς θα υπάρχουν άρθρα που εξηγούν σε κάποιο βαθμό τα ερωτήματα αυτά, και θα παρακαλούσαμε το καλό ιστολόγιο να παρουσιάσει μερικά από αυτά, αν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή