Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

3ος Παγκόσμιος πόλεμος: 'Σε 30 λεπτά θα γίνει η αντίστροφη μέτρηση 'όταν η Ρωσία χτυπήσει τις ΗΠΑ, ισχυρίζεται ο David Meade.

Ο διαβόητος θεωρητικός συνωμοσίας προειδοποίησε τώρα ότι η στρατιωτική δύναμη του Βλαντιμίρ Πούτιν θα μπορούσε να εξαλείψει την Αμερική σε μόλις 30 λεπτά.Παγκόσμιος Πόλεμος 3 ΗΠΑ Ρωσία Συρία θεωρία συνωμοσίας WW3

 O κ. Meade κατέληξε στο συμπέρασμα ότι "ο κίνδυνος του συνολικού πολέμου είναι μπροστά μας".
Καταγράφοντας τις σκέψεις του σχετικά με τη συνωμοσία, έγραψε: «Η αμερικανική ηγεμονία τελειώνει αποτελεσματικά, για όλους τους πρακτικούς σκοπούς.
"Η Ρωσία δεν ψάχνει για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά είναι πλήρως προετοιμασμένη αν συμβεί.
"Και όσο συμβαίνει στη Συρία, ο Θεός θα μας βοηθήσει εάν κάποιοι νεοσυντηρητικοί αρχίσουν να λένε ότι« νίκησαν »τα ρωσικά στρατεύματα στη Συρία.
"Αυτή είναι η ανάφλεξη για έναν 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο  με έναν εχθρό που είναι τόσο τεχνολογικά αναπτυγμένος, που δεν τολμούν να εκτιμήσουν το αποτέλεσμα".
Σύμφωνα με τον κ. Meade, υπάρχει ένα τεχνολογικό χάσμα μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων που μια μέρα θα μπορούσε να οδηγήσει στην άκαιρη κατάρρευση των ΗΠΑ.
Συνδέοντας τους παράξενους ισχυρισμούς του με τις υποτιθέμενες προφητείες στη χριστιανική Βίβλο,ισχυρίστηκε ότι οι πύραυλοι της Ρωσίας έχουν τη δύναμη να χτυπήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες με απεριόριστο εύρος και τροχιές.
Ο κ. Meade δήλωσε: "Ο πυραύλος RS-28 Sarmat είναι γνωστός στην CIA εδώ και χρόνια.Αποτέλεσμα εικόνας για david meade
"Έχει απεριόριστο εύρος και τροχιές που καθιστούν αδύνατη την άμυνα.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου