Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Η εξεταστική επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατέθεσε σήμερα ποινική δίωξη εναντίον του αμερικανικού δημοσιογράφου Tom Rogan.

Παρουσιάσαμε χτες το δημοσίευμα του  Tom Rogan στο Αμερικάνικο εβδομαδιαίο περιοδικό,  The Washington Examiner, που προέτρεπε τους Ουκρανούς να βομβαρδίσουν την γέφυρα της Κριμαίας.απέναντι από το στενό του Kερτς. Dopizyvalsya.  Το CID ξεκίνησε μια υπόθεση εναντίον ενός Αμερικανού δημοσιογράφου

Σήμερα η  εξεταστική επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατέθεσε ποινική δίωξη εναντίον του αμερικανικού δημοσιογράφου Tom Rogan,για υτό το τρομοκρατικό άρθρο. 
Ειδικότερα, ο πολίτης των ΗΠΑ, Τομ Ρογκάν, έχει δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του ένα άρθρο με τίτλο «Η Ουκρανία θα πρέπει να ανατινάξει τη γέφυρα στην Κριμαία », το οποίο επίσης δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της έκδοσης του εβδομαδιαίου περιοδικού «Washington Examiner», καλώντας την Ουκρανία να υπονομεύσει τη γέφυρα της Κριμαίας, με βομβιστικές επιθέσεις.
Το άρθρο που προτρέπει σε τρομοκρατικές δραστηριότητες μέσα στη Ρωσική επικράτεια έχει σαν σκοπό να αποσταθεροποιήσει τη χώρα και εμπίπτει στο άρθρο. 205 του Ποινικού Κώδικα.
Πολλοί Ουκρανοί ειδικοί σημείωσαν ότι το υλικό στα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έμοιαζε με μια ειλικρινή πρόκληση.

Σήμερα στις σελίδες του "VO" δημοσιεύθηκε ένα υλικό που η γέφυρα της Κριμαίας προστατεύεται αξιόπιστα, όχι μόνο από τη γη και τη θάλασσα, αλλά και από τον αέρα.

https://topwar.ru/141694-doprizyvalsya-skr-vozbudil-delo-v-otnoshenii-amerikanskogo-zhurnalista.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου