Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Ο πόλεμος στο Σικάγο είναι μεγαλύτερος από τον πόλεμο στο Ισραήλ και τίποτα δεν γίνεται γι 'αυτό.

CHICAGO ( INTELLIHUB ) - Υπάρχει ένας πόλεμος που συμβαίνει εδώ στους δρόμους της Αμερικής μεγαλύτερος από τον σημερινό πόλεμο στο Ισραήλ αλλά δεν θα το γνωρίζατε επειδή τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν το καλύπτουν.
Μόλις την περασμένη εβδομάδα, περισσότεροι από 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν στους δρόμους του Σικάγο και πολλοί άλλοι φέτος, καθώς το κύμα βίας φαίνεται να είναι ατελείωτο και τίποτα δεν γίνεται γι 'αυτό.

Φαίνεται ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ακόμα κοιμάται στο τιμόνι όταν πρόκειται για το Σικάγο και κανείς δεν ξέρει γιατί. Τι τρέχει μέσα από την πόλη; Γιατί η βία;

Επιπλέον, ένας πράκτορας της ATF πυροβολήθηκε στο πρόσωπο την Παρασκευή ενώ εργαζόταν σε ένα επικίνδυνο μέρος της πόλης, το οποίο ώθησε τον αρχηγό της αστυνομίας να στείλει ενισχύσεις. Με τη σειρά του, οι ενέργειες του επικεφαλής της αστυνομίας ώθησαν τους κατοίκους της πόλης να γκρινιάζουν, αφού συνειδητοποίησαν ότι εκατοντάδες πράκτορες ψάχνουν για έναν δολοφόνο αστυνομικό και δεν υποπτεύονται που έχασαν τη ζωή τους κατοίκους της πόλης.

"Ακριβώς επειδή φοράτε σήμα, αυτό έχει σημασία περισσότερο;" ρώτησε ένας κάτοικος. "Πώς νομίζετε ότι μας κάνει να αισθανόμαστε;"

Για να το ξεπεράσουμε, προσφέρεται μια ανταμοιβή αξίας 60.000 δολαρίων για πληροφορίες που οδηγούν στη σύλληψη του προσώπου ή των προσώπων που ευθύνονται για τη δολοφονία του πράκτορα.

Μόνο το 2018 , 146 άνθρωποι σκοτώθηκαν  στο Σικάγο. Συνολικά 741 τραυματίστηκαν φέρνοντας το συνολικό πλάνο στο επιβλητικό 887 άτομα. Θα έπρεπε να πω ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα - αυτός είναι ένας πόλεμος!
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ INTELLIHUB : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου