Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Η τεχνολογία που ελέγχει τον καιρό, ελέγχει τον κόσμο - Η αλλαγή του κλίματος οδηγεί σε Γεωθύελλες.


Η ανθρωπογενής αλλαγή του κλίματος είναι το αποτέλεσμα της προπαγάνδας, για έναν πρωταρχικό σκοπό, για τον έλεγχο του καιρού και, ως εκ τούτου, για την αναδιάρθρωση του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Φανταστείτε εάν ο Στάλιν ή ο Μάο είχαν πυροβόλα όπλα τόσο δυνατά ώστε να αλλάζουν τον καιρό, οπουδήποτε στον κόσμο και στο βαθμό που ο μόνος περιορισμός  ήταν η επιθυμία τους για εξουσία και αυτοσυντήρηση. Ακούγεται αρκετά αποθαρρυντικό;
Λοιπόν, αν οι διεθνιστές βρουν το δρόμο τους, θα μπορούσαμε να εξετάσουμε ένα παρόμοιο σενάριο. Στο πλαίσιο της Ατζέντας για την Αειφόρο Ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών, υπάρχουν διάφορα τμήματα σχετικά με την αλλαγή του κλίματος, στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους πρωταρχικούς τους στόχους. Η Συμφωνία του Παρισιού, την οποία ο Ντόναλντ Τράμπα απέσυρε  τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας για έλεγχο του κλίματος. Η συμφωνία ήταν το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της μη επίλυσης της αλλαγής του κλίματος, αλλά μάλλον της αλλαγής του διεθνούς νομισματικού συστήματος στο σύνολό του.
Εδώ είναι τα αλιεύματα, το κλίμα έχει αλλάξει, έχει αλλάξει τόσο βίαια όσο και αρκετά συχνά σε όλη την ιστορία. Ωστόσο, δεν είναι το αποτέλεσμα ανθρωπογενών εκπομπών. Πριν από τη Βιομηχανική Επανάσταση, η αλλαγή του κλίματος είχε ήδη πραγματοποιηθεί, γιατί και πάλι οι κλιματικές αλλαγές, ήταν αρκετά συχνές.
christiantruther.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.