Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

ΛΙΓΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟ, ΜΕΡΟΣ 2ο.

Ο πραγματικός χαμός όμως, που βαράει κόκκινο στις κλίμακες επικινδυνότητας, περνάει παρόλα αυτά στα ψιλά των εφημερίδων, τηλεόρασης και διαδικτυακής ενημέρωσης.
(το 1ο μέρος εδώ)Από τις ημέρες του 1ου μέρους της ανάρτησης, στο τέλος της οποίας δήλωσα ότι "θα επανέλθω", μέχρι τώρα...πολλά πράγματα έμειναν ίδια -όσα δηλαδή περιέγραψα- πολλά πράγματα άλλαξαν, προς το χειρότερο φυσικά.
  

Μαζί με αυτά και η εμπιστοσύνη μου στο Θεό, με την έννοια "θα βοηθήσει τελικά την Ελλάδα και τους Έλληνες ή έχει αποφασίσει να μας αφανίσει για τους  "χ" δικούς του λόγους;"
Φαίνεται άσχετο με το θέμα μας, παρόλα αυτά θέλω να σας επιστήσω την προσοχή στην παρακάτω φωτογραφία η οποία θα μείνει στην Ιστορία.


Θα μείνει στην Ιστορία γιατί θα αποτελέσει το σύμβολο της απόλυτης πτώσης και παρακμής των ημερών αυτών. 
Αποτελεί -γι αυτό άλλωστε και δημοσιοποιήθηκε τόσο- το απόλυτο μήνυμα των σκοτεινών χεριών που κινούν τα νήματα, προς εμάς. "Ηττηθήκατε! Παρατήστε τα! Σας ξεφτιλίσαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σας, της ψευτοδημοκρατίας σας του κ@λου, που κι εμείς την είχαμε εμπνευστεί κι αυτήν, για σας πριν από σας, ενώ είσασταν ραγιάδες σε Μογγόλους".

Και η φωτο αυτή παρέλασε από τα μπλογκς τις ίδιες ημέρες που γινόταν χαμός σε κάθε επίπεδο, συν καλοκαιρινές θερμοκρασίες τύπου Κύπρου, 45 βαθμών Κελσίου, χαλάζι-καρύδι να καταστρέφει καλλιέργειες, εξαμισάρια σεισμούς να κάνουν ακόμα πιο "καλοκαιρινά" χωριά των ανατολικών μας νησιών.
ΣΤΟ ΨΗΤΟ ΤΩΡΑ:

Ο πραγματικός χαμός όμως, που βαράει κόκκινο στις κλίμακες επικινδυνότητας, περνάει παρόλα αυτά στα ψιλά των εφημερίδων, τηλεόρασης και διαδικτυακής ενημέρωσης. 
Και ένα παράδειγμα είναι αυτό:

"Εντοπίστηκε οπλοστάσιο στο σπίτι ενός 50χρονου αλλοδαπού". (εδώ)
 
Περιληπτικά: 50χρονος αλλοδαπός τραυμάτισε άλλο αλλοδαπό, η αστυνομία τον εντόπισε και ανακάλυψε στο σπίτι του.. 1 πολεμικό τυφέκιο, 15 πιστόλια, 5 κυνηγετικές καραμπίνες, ναυτικές φωτοβολίδες.  
Και η ανακάλυψη αυτή ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!...λόγω μιας μαχαιριάς μεταξύ βαρβάρων, υπανθρωπίνων κτηνών που μένουν σε διαμερίσματα με πληρωμένους τους λογαριασμούς και τα νοίκια από δήθεν ΜΚΟ, αλλά από την τσέπη μας στην πραγματικότητα. 
Διαμερίσματα τα οποία εάν δεν προέρχονται από εξώσεις Ελλήνων, ανήκουν σε απάτριδες "σύγχρονους Εφιάλτες" συριζο-ιδιοκτήτες που έχουν θεό τον Μαμωνά.

Το σοκαριστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι πρόκειται για μια γιάφκα που εντοπίστηκε κατά λάθος!

Συμπέρασμα..και όχι "ίσως" (ξεχάστε το πια το ίσως)..υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιες γιάφκες στην Αθήνα και τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδος.

Σε κάποιο ποσοστό αποδίδονται σε ασιάτες και αφρικανούς μουσουλμάνους οι οποίοι ηδονίζονται στην ιδέα μιας Ελλάδας Χαλιφάτο υπό των νόμων της Σαρία, την οποία θεωρούν ανώτερη από την Δημοκρατία και άλλες μπούρδες των δυτικών απίστων. 
 Σε ένα μεγαλύτερο ποσοστό αποδίδονται σε Αλβανούς Ουτσεκάδες και Τούρκους, μουσουλμάνους Σκοπίων και Κοσόβου, Βοσνίας και Μαυροβουνίου, που συμμετείχαν στον στρατό του ISIS στη Μέση Ανατολή.
Και μετά την ήττα στη Συρία από Ρώσους και Κούρδους, οι μισοί επέστρεψαν ήδη στις βαλκανικές χώρες τους, οι άλλοι μισοί διαμοιράστηκαν, κατόπιν σχεδίου, σε όλη την ελληνική επικράτεια για την ώρα ενός μελετημένου 'μπαμ' που θα βοηθήσει στην τελειωτική κατάκτηση της Ελλάδος από τους σατανικούς παγκοσμιοποιητές.

Πέραν αυτών βεβαίως βεβαίως.. μην ξεχνάμε και το μισό, εάν όχι ένα, εκατομμύριο Αλβανούς που είναι εδώ κάποιες δεκαετίες τώρα, δεν αφομοιώθηκαν ποτέ, ή να αγαπήσουν την Ελλάδα σαν δεύτερη πατρίδα τους, μετέχοντες της ελληνικής κουλτούρας και παιδείας, παρά μεθούν στην ιδέα μιας ''μεγάλης Αλβανίας'' και κανείς τους δεν κρύβει τα φιλοτουρκικά του αισθήματα.


 
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΘΡΟΣΥΡΙΖΑ!
 
Και τα περιγράφει όλα με εξωφρενικούς κατάπτυστους δηθενιάρικους όρους, μιας και απευθύνεται σε αμόρφωτους ελληνόφωνους-θεατές τουρκοκάναλων και survivor..... "προσφυγικό", "φιλοξενία", "υποδοχή", "ενσωμάτωση", "ένταξη" και άλλα σκουπίδια...


Γιώργος Καμίνης σε Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης:
 "Κάποια διδάγματα για όλους: Η προσφυγική κρίση δεν είναι προσωρινό ζήτημα, δεν έχει επιλυθεί και οι μετανάστες θα συνεχίσουν να "χτυπούν" την πόρτα μας για πάρα ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ. Το μεταναστευτικό ζήτημα απασχολεί όλες τις ευρωπαϊκές χώρες... Η Ευρώπη θα πρέπει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις και πρακτικές λύσεις στις μεταναστευτικές προκλήσεις, προστατεύοντας τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα των ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ και το δικαίωμά τους να δημιουργήσουν ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ".

Ξέχασε να πει: "ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ".
Άλλο ένα κομμάτι της ομιλίας του με δικές μου επεξηγήσεις ενδιάμεσα, σε παρένθεση, με μπλε χρώμα:

"Χρειαζόμαστε την υποστήριξη άλλων φορέων (ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΜΚΟ). 
Χρειαζόμαστε καλύτερο συντονισμό (ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ) με τις περιφερειακές και κεντρικές κυβερνήσεις. 
Χρειαζόμαστε περισσότερες αρμοδιότητες (ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ) και καλύτερη χρηματοδότηση (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΤΕΡΑΚΙ). 
Θα πρέπει ο ρόλος μας να αναγνωριστεί (ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ). 
Η παρουσία των μεταναστών και των προσφύγων θα πρέπει να θεωρηθεί ως μοναδική πηγή πλούτου για τις πόλεις (ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ) και ως βασικό συστατικό μίας δυναμικής ανάπτυξης χωρίς αποκλεισμούς (ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ...ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΚΥΜΜΑΤΙΖΕΙ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ Ή Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ...ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ). 

Η καταπολέμηση του φόβου και του εθνικισμού (ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΞΥΠΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ) μέσω της προώθησης του ανοικτού πνεύματος (ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΙ), συνεκτικότητας και πολυμορφίας (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΙΑ), είναι αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε στην Ευρώπη. 
Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα πρέπει να δουν τις ευρωπαϊκές πόλεις ως σημαντικούς συμμάχους για τη διαμόρφωση του κοινού μας μέλλοντος (ΜΕΛΛΟΝ ΛΑΜΠΡΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΕΛΙΤ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ "ΤΕΚΝΆ" ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ).


ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ  Ξ Α Ν Α - Ε Π Α Ν Ε Λ Θ Ω ... 
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΚΙ ΆΛΛΑ''...........

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΚΩΣΤΑΣ - ΤΑΥΡΟΣ
attikanea.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.