Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Η Δαιμονική Κατοχή του Εμμανουήλ Μακρόν. Είναι το CERN και ο Πρόεδρος της Γαλλίας μέρος της προφητείας;

Ο Steve Quayle μιλά για τον νεοεκλεγμένο πρόεδρο της Γαλλίας,
Ο Εμμανουήλ Μακρόν, ο οποίος στάθηκε μπροστά στο μάτι των Ιλουμινάτι, ανακηρύσσοντας ότι θα κυβερνήσει τη Γαλλία όπως ο Δίας, ο ρωμαϊκός βασιλιάς των θεών. Ο Steve Quayle πιστεύει ότι αυτός προέρχεται από μια μη- ανθρώπινη οντότητα.

PLUS: Ο γάλλος πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν εγκατέλειψε τη θέση του κατά τη διάρκεια της εικόνας της G-20 για να βρεθεί δίπλα στον πρόεδρο των ΗΠΑ,Ντόναλντ Τραμπ. Όλοι παρακολουθούσαν. Ο κ. Mακρον σπρώχτηκε προς τα εμπρός. Τέλος, έμεινε δίπλα στον Tραμπ, στα αριστερά, στη σύνοδο κορυφής της ομάδας G20, στην ομαδική φωτογραφία του ηγέτη.
ΤΟ ΣΕΡΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ!
Ο Steve Quayle αναλύει γιατί η παγκόσμια ελίτ είναι τόσο κακή για την καταστροφή του ανθρώπου και την αποκατάσταση της γης σε μια εποχή που λατρεύει τον Σατανά.
Το CERN είναι το μέσο με το οποίο ελπίζουν να επιτύχουν αυτό το σπουδαίο σχέδιο και να εκφράσουν αυτόν τον κόσμο στην εποχή του σκοταδιού, όπως στις ημέρες του Νώε.


Sickeningly Arogant: Ο Γάλλος πρόεδρος δηλώνει τον εαυτό του δικτάτορα

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν δήλωσε ότι θα κυβερνήσει τη Γαλλία όπως ο Δίας, ο ρωμαϊκός βασιλιάς των θεών.

.


Ο αυτοανακηρυγμένος "Θεός-βασιλιάς". Ο Mακρόν δίνει το 1ο του διάταγμα: Τέλος τα Βενζικοκίνητα/ Πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα!

Ο Mακρόν κάλεσε το Γαλλικό κοινοβούλιο, στο σύμβολο της Γαλλικής μοναρχίας (αφού αγνόησε την Ημέρα της Βαστίλης) και απειλούσε τους νομοθέτες αν προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τις «μεταρρυθμίσεις» του. Προφανώς  πάσχει από ένα σύνδρομο θεών, ο τραπεζίτης του Ροθτσιλντ, που έχει επιλεγεί από την ελίτ, έχει συγκριθεί πρόσφατα με τον «Δία» και είπε στους δημοσιογράφους ότι οι σκέψεις του είναι «πολύ περίπλοκες» για να τις  καταλάβουν. Και σήμερα έδωσε την πρώτη εντολή του σαν θεός: όλοι οι κινητήρες ντίζελ και βενζίνης θα απαγορευτούν - προφανώς για να δώσουν στο Tραμπ ένα μάθημα που βγήκε από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα. Δεν πειράζει ότι μόνο το 1% των Γάλλων επιλέγει οικειοθελώς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

.


.


 Ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμμανουήλ Μακρόν, έφυγε από τη θέση του κατά τη διάρκεια του G-20, για να βρεθεί δίπλα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, ενώ όλοι παρακολούθησαν.
.


http://beforeitsnews.com/paranormal/2017/07/the-possession-of-emmanuel-macron-is-this-french-president-part-of-prophecy-videos-jones-quayle-2525775.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS ; Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.