Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

H Ρωσική εκλογική Επιτροπή θα διαθέσει πάνω από $240 εκ. για την προεδρική εκστρατεία, το 2017.

ΜΌΣΧΑ, 28 Δεκεμβρίου. / TASS /. Η Ρωσική κεντρική εκλογική Επιτροπή (CEC) προτίθεται να εκχωρήσει 14,9 δισεκατομμύρια ρούβλια (περίπου 246 εκατομμύρια δολάρια)  το 2017 στις προεκλογικές εκστρατείες, για τις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου του 2018, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της CEC, Νικολάι Bulayev, την Τετάρτη.
Russian President Vladimir Putin

«Ο Προϋπολογισμός του 2017 αποτελείται από δύο βασικά στοιχεία. Αυτό είναι το άθροισμα των 14,9 δισεκατομμύρια ρούβλια, που διατίθενται σε εμάς για να κρατήσουμε την προεδρική εκστρατεία. Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει τα κεφάλαια, για να χρηματοδοτήσουμε τις τρέχουσες δραστηριότητες του ΚΕΕ, τις εξαρτημένες δομές και το ποσό των περίπου 5,5 δισεκατομμύρια ρούβλια [91 εκατομμύρια δολάρια], που θα δώσει στις επιτροπές εκλογής σε περιφέρειες της Ρωσίας δήλωσε ο Bulayev.
900 εκατομμύρια ρούβλια ($15 εκατομμύρια) έχουν εκχωρηθεί στην ΚΕΕ,για  να διοργανώσει τις αναπληρωματικές εκλογές της κρατικής Δούμας κάτω Βουλή του Κοινοβουλίου της Ρωσίας) στις ενιαίες εκλογικές περιφέρειες, είπε.
ΜΌΣΧΑ, 21 Δεκεμβρίου. / TASS /. Ο Ρώσος προεδρικός Γραμματέας τύπου, Dmitry Peskov, δεν γνωρίζει τα σχέδια του Βλαντιμίρ Πούτιν,αν θα είναι υποψήφιος για τις Προεδρικές εκλογές τον Μάρτιο του 2018.
«Δεν ξέρω τίποτα σχετικά με αυτό δήλωσε ο Peskov στο τηλεοπτικό κανάλι Μιρ.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ITAR-TASS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.