Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Επιστήμονας της ΝΑΣΑ προειδοποιεί για αβέβαιη τροχιά αστεροειδή.

Ο βραβευμένος επιστήμονας της NASA, Joseph  Nuth,προειδοποιεί για μελλοντικό κτύπημα από μετεωρίτη ή αστεροειδή, στη γη.A-Meteor-glowing-as-it-enters-the-Earths-atmosphere-400x242.jpg

Μόλις αυτό το μήνα ανακαλύφτηκε ο αστεροειδής 2016 XK 18,που αν πέσει στον πλανήτη,μπορεί να καταστρέψει μία πόλη στο μέγεθος του Λονδίνου.green_meteor.jpg
Ενώ η NASA θεωρεί ότι ο αστεροειδής 2016 XK 18 ,θα περάσει ακίνδυνα από τη γη, σε απόσταση πάνω από 5 X φορές, την απόσταση γη-φεγγάρι,στον αστεροειδή έχει δοθεί επίσης ο κώδικας «8» σε τροχιά βεβαιότητας, η δεύτερη χειρότερη σε κλίμακα 0 έως 9. Οι αστρονόμοι δεν είναι τόσο βέβαιοι για την ακριβή διαδρομή του και κατά πόσον θα έρθει πιο κοντά στη γη από ό, τι αναμένουν τώρα.
Ο Nuth υπενθυμίζει ότι πρόσφατα έπεσαν μετεωρίτες στο Κόστα ντελ Σολ στη νότια Ισπανία,άλλος στη Δυτική Σιβηρία, στη Ρωσία την Τρίτη,ενώ η εφημερίδα Guardian ανέφερε επίσης έναν ακόμα βορειοανατολικά του Περθ, στην Αυστραλία.
Από τους 50.000 μετεωρίτες που έχουν ανακαλυφθεί, οι επιστήμονες έχουν ασχοληθεί μόνο με τους 20 έως 30 από αυτούς.

«Μετεωρίτες. Πες μας λίγο πολύ όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για το ηλιακό σύστημα..., αλλά αν δεν γνωρίζουμε από πού ήρθαν, υπάρχει ένα πραγματικά μεγάλο κομμάτι του παζλ που μένει κενό....», είπε.
Στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί, ακούμε από έναν επιστήμονα της NASA, ότι ο πλανήτης μας είναι εντελώς απροετοίμαστος για ένα κτύπημα από αστεροειδή.
Ενώ στο 2ο βίντεο,ο αστρονόμος Mike Brown, μας λέει ότι ενώ δεν μπορούμε να ΔΟΎΜΕ τον «πλανήτη εννέα», σίγουρα μπορούμε να τον ΑΙΣΘΑΝΘΟΎΜΕ
Στο 3ο βίντεο, μας δίνονται όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για τα αντικέιμενα που είναι έξω από το ηλιακό μας σύστημα.
Στο τέταρτο και τελευταίο βίντεο που ακολουθεί, μας δίνονται όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι οι κυβερνήσεις εδώ στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο ετοιμάζονται για την «κοσμική καταστροφή»
.ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.