Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΚΊΝΔΥΝΟΙ ΤΟΥ CERN: ΕΊΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚOI;

Δεν είναι εύκολο να βρείτε άρθρα, όταν κάνετε μια αναζήτηση στο Google για το CERN, χωρίς να κατακλύζεται με τα βουνά από δεδομένα σχετικά με το γιατί το CERN (aka LHC για Large Hadron Collider) είναι ένας κίνδυνος για την ανθρωπότητα. Παραδόξως, οι υποτιθέμενες απειλές δεν είναι απαραίτητα από ενδιαφερόμενους πολίτες, λαϊκούς, ή θεωρητικούς συνωμοσίας για προχωρημένους. Σε πολλές περιπτώσεις, οι επιστήμονες οι ίδιοι εγείρουν ερωτήματα σχετικά με το κατά COULD EAERTH BECOME A NEUTRON STAR?πόσον, συμβαίνει κάτι εκτός της Γενεύης,που είναι πραγματικά μια έξυπνη ιδέα.
Το CERN έχει μια μεγάλη ιστορία κάλυψης. Σύμφωνα με τη δήλωση αποστολής, οι επιστήμονές διεξάγουν μεγάλης ισχύος πειράματα,που συγκρούονται ιόντα και την επίτευξη των ενεργειακών επιπέδων μεταξύ 14 TeV και 1.5 ΠΕΒ πρωτόνια (TeV ισούται με teraelectron βολτ, 10 έως την 12η εξουσία, ΠΕΒ στέκεται για Petaelectron βολτ — κυριολεκτικά 1,15 φορές, ένα τετράκις εκατομμύριο βολτ, επίγνωση ότι ένα δισεκατομμύριο 1.000.000.000 (10 στην 9η δύναμη) και ένα τετράκις εκατομμύριο προκύπτει είναι μια απλή 1,000,000,000,000,000 (10 έως την 15η δύναμη). Οι αριθμοί είναι τρομακτικοί στο δικό τους δικαίωμα. Αλλά σύμφωνα με το CERN, τέτοιες ισχυρές συγκρούσεις είναι απαραίτητες για να αποκαλύψουν τα υλικά, από τα οποία είναι φτιαγμένο το σύμπαν μας. Αυτό το έργο, σύμφωνα με το τμήμα PR (και στο βαθμό αυτό που οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες εκεί ξέρουν), είναι όλα σχετικά, με την αναζήτηση για μικροσκοπικά σωματίδια, τα κβάντα, που μπορεί να μας πεί πώς ξεκίνησε το σύμπαν. Το μποζόνιο Higgs , γνωστό σαν το «Σωματίδιο του Θεού» φιλοδοξεί να είναι η πανίσχυρη άκαρι που δίνει μάζα σε όλα τα άλλα σωματίδια στο σύμπαν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η ιστορία κάλυψης είναι αλήθεια  Δυστυχώς για την ανθρωπότητα, η κρυφή ατζέντα των κυρίων πίσω από τις κουρτίνες, ισοδυναμεί με την απόλυτη απειλή για την ανθρωπότητα. Επειδή όχι μόνο μπορεί να πρέπει να θανατωθούν ανθρώπινα όντα μέσω των«φυσικών» αποτελεσμάτων του CERN,αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη μπορεί να καταστρέψει και να τον μετατρέψει σε ένα αστέρι νετρονίων!SHIVA AT CERN
Ο επιφανής φυσικός, Δρ Στήβεν Χώκινγκ μας έχει προειδοποιήσει ότι αυτό το μηχάνημα θα μπορούσε να δημιουργήσει τέτοια πράγματα, όπως τις μικροσκοπικές μαύρες τρύπες. Επιπλέον, διακόπτει το μετασταθείς κενό στο σύμπαν, «διαταραχές» μπορεί να έρθουν σε μας, με την ταχύτητα του φωτός: «αυτό θα μπορούσε να συμβεί ανά πάσα στιγμή και δεν θα το δούμε να έρχεται».Ο Χώκινγκ οραματίζεται μία κενή φούσκα που κινείται κοντά στην ταχύτητα του φωτός που θα καταναλώσει τα πάντα στη γη και ίσως ολόκληρο το σύμπαν!
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FAITH-HAPPENS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.