Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Μάχες μαίνονται στο Ντελπάτσεβο του Ντόνετσκ στην Αν.Ουκρανία.

Ντόνετσκ, 21 Δεκεμβρίου - RIA Novosti. Στην περιοχή γύρω από το Ντεπάλτσεβο γίνονται μάχες, είπε στη RIA Novosti η τοπική διοίκηση.Солдат ВСУ на бронемашине в окрестностях Дебальцево. Архивное фото

«Η κατάσταση είναι τεταμένη στην πόλη, στην περιοχή του Ντεπάλτσεβο γίνονται μάχες, πυροβολισμοί ακούγονταν για περίπου τρεις ώρες Στην πόλη δεν έχουν πέσει ακόμα βλήματα, αλλά υπάρχει μια δόνηση ." - Είπε εκ των προτέρων ο Διοικητής Αλέξανδρος Reinhold, επίσης αρνήθηκε τις πληροφορίες που εμφανίστηκαν σε μια σειρά ουκρανικών μέσων ενημέρωσης,για  τη μετάβαση κάποιων οικισμών στην περιοχή της πόλης, υπό τον έλεγχο των δυνάμεων ασφαλείας της Ουκρανίας.
Την Κυριακή, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις προσπάθησαν να σπάσουν τη γραμμή άμυνας στην κατεύθυνση του Ντεπάλτσεβο,, αλλά οι αστυνομικές μονάδες της Λαϊκής αυτοαποκαλούμενης LNR τους πέταξε πίσω. Σύμφωνα με το LC, την Κυριακή σαν αποτέλεσμα της μάχης σκότωσαν τέσσερις πολιτοφύλακες. Το Υπουργείο της Ουκρανικής Άμυνας ανέφερε πέντε νεκρούς και 16 τραυματίες από τις δυνάμεις ασφαλείας. Στο Κίεβο, θεωρούν ότι η ευθύνη για την κλιμάκωση της κατάστασης στο Ντόνετσκ ανήκει στους πολιτοφύλακες.
Όπως αναφέρεται στη Λαϊκή Πολιτοφυλακή, έχουν επαρκή δύναμη για να αντισταθούν σε κάθε προσπάθεια για να σπάσουν την άμυνα του APU της δημοκρατίας.
https://ria.ru/world/20161221/1484238880.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ RIA NOVOSTI: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.