Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Η 3η φάση θα είναι η δολοφονία του Τραμπ.

Καθυστέρησα 4 μέρες για να δημοσιοποιήσω το παρακάτω άρθρο.trump-clinton-capitol-building-riots
Δίσταζα επειδή η Αμερική πρόκειται να αντιμετωπίσει τις πιο σκοτεινές ημέρες στην ιστορία της.
Αυτές οι ημέρες θα σηματοδοτήσουν το τέλος της Αμερικής.
Αναφέρομαι όπως καταλάβατε στο γεγγονός ότι,ο Τραμπ δεν θα αναλάβει τα καθήκοντά του.
Οι επόμενες 33 ημέρες θα καθορίσουν την τύχη της Αμερικής και την προσωπική τύχη όλων όσων διαβάζουν το άρθρο.

Αυτό το άρθρο βασίζεται επίσης, εν μέρει, σε ό, τι έχω μάθει σχετικά με το πώς λειτουργεί η  παγκοσμιοποίηση.
Εδώ είναι το τρίπτυχο που απασχολεί την παγκοσμιοποίηση,για να θέσει τέλος στην απειλή του Τραμπ και να υποτάξει τους ανθρώπους αυτής της χώρας, με κάθε δυνατό τρόπο.
Η πρώτη φάση έγινε με την επανακαταμέτρηση των ψήφων,μετά από αίτημα των Δημοκρατικών.Ποτέ δεν ήταν δικαιολογημένη η επανακαταμέτρηση.
Η δεύτερη φάση που ακολουθεί στις 3 Ιανουαρίου 2017,είναι οι εκλέκτορες να μην ψηφίσουν τον Τραμπ.
Έχουμε ήδη δει 15 εκλέκτορες που έχουν δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσουν τον Τραμπ.Αυτό σημαίνει ότι ο Τζορτζ Σόρος  έχει μόνο να δωροδοκήσει 22 ακόμα εκλέκτορες προκειμένου να ρίξει τις εκλογές σε πλήρη  συνταγματική κρίση.Κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε εμφύλιο πόλεμο.
Τρίτη φάση: Η δολοφονία του Ντόναλντ Τραμπ και η κατάργηση των ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης.Αν αποτύχουν οι δύο πρώτες φάσεις,τότε θα χρησιμοποιηθεί η 3η φάση,μέχρι την ημέρα της ορκωμοσίας του Τραμπ.Η πολιτική αναταραχή που θα προκληθεί από κάτι τέτοιο θα φέρει το στρατιωτικό νόμο και ο σημερινός Πρόεδρος μετά τις δύο θητείες ,θα παρατείνει τη παραμονή του στο Λευκό Οίκο.
Ο ρωσικός παράγοντας.Κάποιοι πολιτικοί όπως ο Τζο Μακ Κέην ,ισχυρίζονται ότι καθοριστικό ρόλο στις Αμερικάνικες εκλογές έπαιξαν οι Ρώσοι.Ετσι αν δολοφονηθεί ο Τραμπ,οι παγκοσμιοποιητές θα ρίξουν την ευθύνη στο Ρωσικό παράγοντα,έτσι με ένα σμπάρο θα κτυπήσουν δύο τριγόνια.
Συμπέρασμα.
Μετά από πολλά άρθρα τα οποία έχουν δημοσιοποιηθεί στις Αμερικάνικες ιστοσελίδες,ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος,ελπίζουμε ότι οι παγκοσμιοποιητές δεν θα χρησιμοποιήσουν το τελευταίο όπλο τους,τη δολοφονία του Τραμπ.Ελπίζουμε ότι αυτά τα σχέδια θα εγκαταλειφθούν.
Αυτό το άρθρο είναι  αφιερωμένο στη διατήρηση του λαϊκιστικού κινήματος-με νέαπου βρέθηκαν για να προστατεύσουν τη ζωή του Ντόναλντ Τραμπ.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.