Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Προφητείες για το σεισμό στη Νέα Μαδρίτη στις ΗΠΑ,που θα γίνει όταν το Ισραήλ θα εγκαταλείψει την Αν.Ιερουσαλήμ.

Ο πάστοραςShane Warren ήταν ο πρώτος που προειδοποίησε για μεγάλο σεισμό στις Κεντρικές ΗΠΑ.Οπως είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ολόκληρες πόλεις θα καταρρεύσουν.Αυτό θα συμβεί όταν το Ισραήλ θα εγκαταλείψη τους επικοισμούς στην Αν.Ιερουσαλήμ,όπως συμβαίνει τώρα,με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ,που έχουν φέρει τις αντιδράσεις της Ισραηλινής κυβέρνησης.new-madrid-fault-earthquake-zone

Η δεύτερη προειδοποίηση ήρθε τον Μάιο του 2008, από τον πάστορα John Kilpatrick από τη Pensacola FL που είχε ένα προφητικό όνειρο και είδε την Αμερική να διαρείται διά του σεισμού, κατά μήκος της γραμμής της  Νέας Μαδρίτης.
Αυτό θα συμβεί όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ασκήσει πίεση στο Ισραήλ να εγκαταλείψουν τους οικισμούς στην Αν. Ιερουσαλήμ για την ειρήνη, τότε πιστεύω ότι ένας μεγάλος σεισμός πρόκειται να χτυπήσει την Αμερική. Αν ασκούμε πίεση στο Ισραήλ να χωρίσουν τη γη τους, στη συνέχεια, θα χωριστεί η γη μας.
Η τρίτη προειδοποίηση ήρθε από τον προφήτη-υπουργό Sadhu Sundar Selvaraj,που έλαβε μια προφητική λέξη σχετικά με τον πόλεμο που έρχεται στο Ισραήλ. Είχε πει ότι το Ισραήλ θα προδοθεί από την Αμερική σε μια πολιτική παγίδα, που θα τους αναγκάσουν να παραιτηθούν από μέρος της Αν. Ιερουσαλήμ. Το άμεσο αποτέλεσμα, είναι ότι θα έρθει η κρίση του Θεού επάνω στην Αμερική και θα χωριστεί η γη μας ακριβώς κάτω από το κέντρο. 
4η προειδοποίηση από τον υπουργό John Paul Jackson που είδε σε όραμα μελλοντικούς τίτλους εφημερίδων και εξηγεί τους τίτλους ως εξής: «αυτό ήταν μια επικεφαλίδα,  λίγο μετά το σεισμό που είχε συμβεί. Δεν ήταν πλέον σε θέση να πάνε από τη Νέα Ορλεάνη όλη τη διαδρομή μέχρι τον ποταμό του Μισισιπή. Κάτι συνέβη με το ποτάμι στη περίπτωση του σεισμού. Το αποκαλούν μεγάλο χάσμα. Έτσι αυτοί είναι πόσο επαγγελματίες τώρα στον ποταμό του Μισισιπή δεδομένου ότι αυτοί δεν θα μπορούν να διασχίσουν όλο το δρόμο μέχρι.»
5η προειδοποίηση από τον Υπουργό Terry Bennett,που βλέπει τίτλους ειδήσεων από το μέλλον επίσης,τον Οκτώβριο του 2012, έλαβε την εξής νέα επικεφαλίδα:

Καμία γέφυρα πάνω από ταραγμένα νερά: Ενας αδύνατος κατακλυσμός στον ποταμό του Μισισιπή σαν σεισμός  8,8 ρίχτερ.
6η προειδοποίηση ,ο υπουργός Bohler Δανιήλίδε τον ποταμό του Μισισιπή που  μεταφέρθηκε μέχρι στιγμής μακριά από τη Νέα Ορλεάνη, που κυλούσε πια μέσα από εκεί.
7η προειδοποίηση, Τον Μάιο του 2009, ο Lindy Pierce, ιδιοκτήτης στο "λιοντάρι του Ιούδα"είδε σεισμό 9,5 ρίχτερ που κατάστρεψε το Σικάγο.«Είδε ένα όραμα για το νερό από τη λίμνη Μίτσιγκαν να έρχεται στο Σικάγο και ό, τι είχε απομείνει από τα κτίρια μετά το σεισμό (9,5) έχουν παρασυρθεί.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.