Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Eντονες συγκρούσεις σε εξέλιξη γύρω από την Παλμύρα, αρκετές επιθέσεις του ISIS απωθούνται.

Παλμύρα, Χομς, SANA - Μονάδες του συριακού στρατού και των ενόπλων δυνάμεων συγκρούστηκαν με τρομοκρατικές ομάδε τους ISIS που επιτέθηκαν σε στρατιωτικές θέσεις στη γύρω περιοχή της Tadmur (Παλμύρας)  στην ανατολική επαρχία, της επαρχίας Χομς.

Μια στρατιωτική πηγή δήλωσε ότι οι τρομοκράτες επιτέθηκαν σε μεγάλους αριθμούς και από διαφορετικές κατευθύνσεις, περιγράφοντας τις συγκρούσεις σαν "άγριες".
Εν τω μεταξύ, στο SANA, δημοσιογράφος είπε ότι η συριακή Πολεμική Αεροπορία διεξάγει πολλές εξορμήσεις γύρω από την πόλη Παλμύρα, προκαλώντας βαριές απώλειες κατά μελών του ISIS.
Ο δημοσιογράφος είπε ότι οι μονάδες του στρατού απέκρουσαν επίθεση του ISIS στα περίχωρα της Παλμύρας, σημειώνοντας ότι οι συγκρούσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη στην περιοχή.
Άλλες συγκρούσεις ξέσπασαν με τους τρομοκράτες, που ξεκίνησαν μια επίθεση από διαφορετικές κατευθύνσεις προς την περιοχή σιλό, 10 χλμ ανατολικά της Παλμύρας, είπε ο δημοσιογράφος.
Άλλες επιθέσεις του ISIS ξεκίνησαν κατά τη βιομηχανική πόλη  Tallet al-Ameriyeh (λόφος) στην ύπαιθρο της Παλμύρας, όπου οι τρομοκράτες προσπάθησαν να ελέγξουν το λόφο.
Νωρίτερα σήμερα, οι μονάδες του στρατού αντιμετώπισαν μια επίθεση του ISIS στα περίχωρα του αλ-Tar στο βουνό και στην πόλη αλ-Ameriyeh, στα βορειοανατολικά της Παλμύρας, αφήνοντας δεκάδες τρομοκράτες νεκρούς και καταστρέφοντας ένα τεθωρακισμένο και τέσσερα οχήματα εξοπλισμένα με πολυβόλα.
http://sana.sy/en/?p=95867
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ SANA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.