Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ!!!ΣΟΣ
Κέρκυρα: Η Βασίλισσα του Ιονίου Βαριά Άρρωστη, Κινδυνεύει απο Πολιτική Πανώλη!
Η Κέρκυρα καθε Πάσχα αναμφισβήτητα είναι ένας απο τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Έλληνες που θέλουν να γιορτάσουν μοναδικά-ξεχωριστά,το Αγιο Πάσχα!
Και ενώ στο Νησί των Φαιάκων ετοιμάζονται να υποδεχτούν και φέτος τους χιλιάδες τουρίστες και επισκέπτες, βάζοντας,και στολίζοντας τα καλά τους,δείχνοντας το πιο ωραίο πρόσωπο της πραγματικής σε απίστευτη ομορφιά πόλη της Κερκυρας, στην πραγματικότητα η Βασίλισσα του Ιονίου δείχνει απ έξω Κούκλα,αλλα απο μέσα είναι Πανούκλα!

ΚΕΡΚΥΡΑ
Οχι αυτό το Άρθρο δεν είναι δυσφημιστικό για την Κέρκυρα, αλλα έχει να κάνει με τα προβλήματα των μονίμων κατοίκων της Κέρκυρας, που βιώνουν αρκετά τοπικά προβλήματα, απο τον Βορρά του νησιού,μέχρι τον Νότο,διότι φίλου μου, Κέρκυρα δεν είναι μονο η Πολή μέσα,που την εχουν μπαλώσει πρόχειρα, και άρον άρον,για να κρύψουν, τα πολλά προβλήματα που εχει, απο τους επισκέπτες, Κέρκυρα ειναι και τα εκατοντάδες χωριά του νησιού!
Καταστροφή για το Νησί της Κέρκυρας ηταν η απόφασή ενοποιησης των δήμων στο νησί, απο Δέκα στο σύνολο, σε Έναν! Η Δευτερη καταστροφή για το νησί ήρθε με τον τωρινό Δήμαρχο Κωνσταντίνο Νικολούζο (Συριζα), κι έδεσε το γλυκό με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρο Γαλιατσάτο (Οχι για την ακρίβεια οτι η προηγούμενη Δήμαρχοι-Νομάρχες, ηταν καλύτερη). Όσο για τους δυο Κυβερνητικούς Βουλευτες με το Σύριζα,Φωτεινή Βάκη και Κώστας Παυλίδης, Αγνοείται η τύχη τους στο νησί της Κέρκυρας? Μάλλον έγιναν Δημότες του Δήμου Αθηναίων , οπως ο πρωην Βουλευτής Κέρκυρας, Νίκος Δένδιας, τωρινός Βουλευτης και Δημότης του Δήμου Αθηναίων!
Τα σοβαρά προβλήματα της Κερκυρας είναι: Αποκομιδή σκουπιδιών,Βρωμάει το νησί, καθαρισμός παραλιών,σε μαύρα χάλια, οδικό δίκτυο, απλώς άθλιο, ανύπαρκτος νυχτερινός φωτισμός,προβλήματα σε διαφορες περιοχές ύδρευσης, και πόσιμου νερού,Νοσοκομείο,μην σου τύχη και αρρωστήσεις,Αεροδρόμιο,για Αεροπλάνα Ντακότες, με Σουπερ Λουξ αίθουσες αφίξεων και αναχωρήσεων!
Πως λύνονται τα προβλήματα αυτά? Αμ δεν λύνονται,γιατί? Σε καθε εθνικές και δημοτικές εκλογές,βλέπουμε τα ιδια γνώριμα πρόσωπα, να ειναι υποψήφιοι με αλλες παρατάξεις,η και με τις ίδιες ακόμα, σαν επαγγελματίες πολιτικάντηδες, να περιμένουν ποτέ θα τελειώσει και καλά η θητεία του πολιτικού τους αντιπάλου,αλλα στην πραγματικότητα μαζι πινουν καφέ,ωστε να έρθει και η πολυπόθητη ωρα, να ανεβούν κι αυτη στην εξουσία της πολυπόθητης Καρέκλας!
Διαπλεκόμενα ΜΜΕ,δεν ειναι μόνο τα πανελλαδικά εμβέλειας κανάλια,αλλα και τα Τοπικά ΜΜΕ,που φιλοξενούν στα πάνελ τους,συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους, που κατάντησαν την Κερκυρα σε μαυρα χάλια,για να μας πείσουν οτι δεν φταίνε αυτοί,αλλο το παράλληλο σύμπαν!Σαν απόδειξη,μην περιμένετε να δείτε αυτο το Αρθρο σε κανένα τοπικό ΜΜΕ της Κέρκυρας!
Μοναδική και ανεκτίμητη αξία που παραμενει στο νησί μας,και θα είναι για παντά, ειναι (Ο Αγιος Σπυρίδωνας να βάλει το χέρι του, και να απαλλαγούμε απο την Νέα Επιδημία Πανώλης, κι απ όλους Αυτούς! )
ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
https://hellasforce.com/2016/04/28/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b9-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου