Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ ! ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ:

1.ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ
(ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ : ΜΑΚΕΛΕΙΟ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ).
2. ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ.kosmoanqropoeides_oea
3. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΈΔΡΕΥΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

4. ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ , ΔΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – / ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
5..ΤΑ HOT SPOT ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ ΜΟΥΖΑΛΑ ή ΜΩΥΣΗ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ‘’ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ’’ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
6..ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ:
ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!) ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΑΡΑΛΥΣΕΩΣ ΚΡΕΟΦΑΓΕΙΑΣ, ΟΙΝΟΠΟΣΙΑΣ, ΥΠΝΗΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΦΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛ. ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΕΛΛ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΟΥΖΑΛΑ-ΜΑΡΔΑ ΚΛΠ.
ΕΒΡΑΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞ/ΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ .
ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ.
ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.,
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α.,
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ._
Α.Δ.Τ. Δ.424419 Α.Τ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ._
ΤΗΛ. 698.36.579.54._
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ “ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ” ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ…ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ…ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ! (ΦΩΤΟ)
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2016/03/blog-post_46.html
20 ΓΙΑΦΚΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
https://hellasforce.com/2016/03/29/20-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B1/

Tα μυστικά ραντεβού με τους ψευτομουφτήδες !
http://www.dimokratianews.gr/content/59965/ta-mystika-rantevoy-me-toys-pseytomoyftides
ΠΗΓΗ    http://katohika.gr/ellada/thanasimo-penthimero-gia-tin-ellada-sinistoume-kokkino-sinagermo-kai-stin-el-kai-stin-kipeup-sinistoume-kokkino-sinagermo-pros-geetha-ges-gen-gea-kai-pros-apases-ellinikes-monades-ton-trion-o/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου