Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Η CCP απαιτεί την καταστροφή σε εθνικό επίπεδο όλων των δεδομένων COVID-19.Μετά τα ακραία μέτρα περιορισμού κατά τη διάρκεια της επιδημίας του COVID-19, το Πεκίνο επέλεξε

να παραμείνει αδιάφορο απέναντι στην πανδημία που μαίνεται. Πρόσφατες αποκαλύψεις από πηγή με γνώση του θέματος υποδηλώνουν ότι το καθεστώς έχει δώσει εντολή να καταστραφούν σε εθνικό επίπεδο όλα τα δεδομένα του COVID-19 εντός του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης.

Πρόσφατα, ο κ. Chen (ψευδώνυμο) από την Changsha, Hunan, αποκάλυψε στην κινεζική έκδοση της Epoch Times ότι ο φίλος του κατέχει ηγετικό ρόλο σε τοπικό νοσοκομείο. "Μου το είπε ευθέως: η κυβέρνηση δίνει εντολή στα τμήματα υγείας σε όλη τη χώρα να εξαλείψουν όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με το COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με ολόκληρη τη διαδικασία πρόληψης της επιδημίας και τα αρχεία εμβολιασμού. Πρέπει να εξαφανίσουν όλα τα δεδομένα χωρίς να αφήσουν ίχνη, και τα αρχεία των υπολογιστών πρέπει να διαγραφούν εντελώς", δήλωσε ο κ. Τσεν.

"Τόνισε ότι αυτή η οδηγία είναι πανεθνική και αναμφισβήτητα αληθινή", δήλωσε ο κ. Chen.

Ο κ. Τσεν διευκρίνισε ότι η απαίτηση του ΚΚΚ συνεπάγεται: "Κανένα δεδομένο δεν μπορεί να γλιτώσει, ούτε σε χαρτί ούτε σε υπολογιστές. Τα αρχεία της χορήγησης εμβολίων πρέπει να διαγραφούν, καθώς και τα αρχεία των δοκιμών νουκλεϊκών οξέων και κάθε ενοχλητικό περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας πρόληψης της επιδημίας".

Σύμφωνα με τον κ. Τσεν, οι αρχές επιδιώκουν να σβήσουν αυτή την περίοδο από την ιστορία, σκοπεύοντας να αποτρέψουν τις μελλοντικές γενιές από το να μάθουν για αυτά τα γεγονότα, καθώς αυτό σηματοδοτεί μια κυβερνητική αποτυχία. Έκανε παραλληλισμούς με τις ενέργειες του Μάο Τσετούνγκ που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο πολλών Κινέζων, ενέργειες που σκόπιμα παραλείφθηκαν από τα ιστορικά αρχεία.

Μετά την εμφάνιση της επιδημίας του COVID-19 στις αρχές του 2020, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) ακολούθησε μια προσέγγιση "μηδενικού COVID", εφαρμόζοντας ακραία μέτρα ελέγχου της πανδημίας. Ωστόσο, τα μέτρα αυτά οδήγησαν σε συχνές δευτερογενείς καταστροφές, τροφοδοτώντας την κλιμακούμενη δημόσια δυσαρέσκεια και οργή.

Κατά το δεύτερο μισό του 2022, το "Κίνημα της Λευκής Βίβλου" σάρωσε όλη τη χώρα, με διαδηλώσεις στους δρόμους να ξεσπούν σε διάφορες περιοχές. Πριν από το 20ό Εθνικό Συνέδριο του ΚΚΚ, πανό εμφανίστηκαν στη γέφυρα Σιτόνγκ του Πεκίνου, απαιτώντας τον τερματισμό της πολιτικής μηδενικής κυκλοφορίας και ζητώντας την πτώση του Κινέζου ηγέτη Σι Τζινπίνγκ.

Στα τέλη του 2022, το ΚΚΚ ήρε απροσδόκητα τους περιορισμούς αποκλεισμού, γεγονός που αποκάλυψε τη σοβαρότητα της πανδημίας υπό αποκλεισμό. Αμέσως, τόσο μολυσμένα άτομα όσο και πτώματα κατέκλυσαν τα νοσοκομεία σε ολόκληρη τη χώρα.

Πανδημία εξακολουθεί να αυξάνεται.

Σύμφωνα με τον κ. Chen, το COVID-19 και πολυάριθμα κρούσματα πνευμονίας και λευκού πνεύμονα εξακολουθούν να αυξάνονται στη χώρα. "Επί του παρόντος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με πολλούς ηλικιωμένους και παιδιά και η νοσοκομειακή επιχείρηση παραμένει ακμάζουσα. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα τεταμένη στα καλά εξοπλισμένα νοσοκομεία, όπου οι απλοί πολίτες συνήθως δεν μπορούν να κάνουν εισαγωγή".

Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, σε ένα τοπικό ψιλικατζίδικο, έγινε μάρτυρας ενός άνδρα γύρω στα 30 που κατέρρευσε ενώ αγόραζε σνακ με τη σύζυγο και το παιδί του. Διηγήθηκε ότι οι τραυματιοφορείς δεν μπόρεσαν να σώσουν τον άνδρα, αλλά απομάκρυναν το πτώμα από τον τόπο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τον κ. Τσεν, υπάρχει μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση στο κοινό ότι αυτά τα αποτελέσματα συνδέονται με τη λήψη του εμβολίου.

Είπε: "Μετά τον εμβολιασμό, πολλοί από εμάς αισθάνθηκαν σωματικά αδιαθεσία για περίπου μία εβδομάδα, βιώνοντας σημαντική δυσφορία. Ορισμένα άτομα που αναζήτησαν ιατρική φροντίδα ανακάλυψαν στη συνέχεια οζίδια στους πνεύμονές τους. Πρόκειται για ένα συνηθισμένο σενάριο για άτομα που ήταν προηγουμένως υγιή πριν από τον εμβολιασμό. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν να συζητήσουν ανοιχτά για αυτά τα ζητήματα, επειδή δεν έχουν συγκεκριμένες αποδείξεις για να τα αποδώσουν στο εμβόλιο".

Κατάλαβε ότι ορισμένοι γιατροί διατηρούν διφορούμενη στάση, ενώ άλλοι μπορεί να ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει θεραπεία.

Δήλωσε ότι έχει ακούσει συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων γύρω του, που εικάζουν ότι θα υπάρχει ένα εκτεταμένο ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ όσων έχουν εμβολιαστεί δέκα χρόνια αργότερα.

Είπε: "Η πανδημία COVID-19 και το εμβόλιό της έχουν ήδη οδηγήσει σε σημαντικό αριθμό θανάτων μεταξύ των ηλικιωμένων. Εάν υπάρξει και άλλος θάνατος μεγάλης κλίμακας σε δέκα χρόνια, η κυβέρνηση θα τον αποδώσει σε άλλες αιτίες και όχι στο εμβόλιο COVID-19".

Ο κ. Τσεν μοιράστηκε ότι ένας φίλος που εργάζεται στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με τη νομιμότητα της ταχείας παραγωγής εμβολίων COVID-19 από την Κίνα.

Σύμφωνα με τον κ. Chen, ο φίλος του υποστήριξε: "Ένα ώριμο και επιτυχημένο εμβόλιο δεν μπορεί να αναπτυχθεί τόσο γρήγορα. Προσωπικά πιστεύω ότι τα εμβόλια που λάβαμε είναι πλαστά και συνοδεύονται από ανεπιθύμητες ενέργειες".

COVID-19 Δεν μπορεί να αναφερθεί.

Ο Wang Dong (ψευδώνυμο) από το Lu'an της επαρχίας Anhui, δήλωσε στους Epoch Times ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν μολυνθεί από τον ιό, συμπεριλαμβανομένων ενηλίκων και παιδιών. "Τα νοσοκομεία είναι υπερπλήρη εδώ και χρόνια από το 2020", είπε.

Οι θάνατοι έχουν ακουστεί συχνά. "Πρόσφατα, υπήρξαν πολλοί θάνατοι, κυρίως μεταξύ ατόμων με υποκείμενες παθήσεις, με μεγαλύτερο ποσοστό να είναι ηλικιωμένα άτομα. Ωστόσο, υπήρξαν και περιπτώσεις που αφορούσαν νεότερα άτομα", δήλωσε ο κ. Wang.

Ο κ. Liu από το Hefei, στην επαρχία Anhui, επιβεβαίωσε στους Epoch Times ότι υπάρχουν ουρές για ιατρική περίθαλψη λόγω μολύνσεων από ιούς, με χρόνους αναμονής μίας έως δύο ωρών κατά τη διάρκεια του κινεζικού νέου έτους. Ο ίδιος σημείωσε υψηλότερη συχνότητα μόλυνσης μεταξύ των παιδιών και των ηλικιωμένων.

"Οι γιατροί δεν αποκαλύπτουν τον συγκεκριμένο ιό που προκαλεί τη λοίμωξη και ο όρος COVID-19 αναφέρεται σπάνια. Φαίνεται ότι ο ιός COVID-19 έχει γίνει ένα επίμονο ζήτημα. Μετά από περισσότερα από τρία χρόνια πανδημίας, οι άνθρωποι δεν είναι πλέον αφελείς- καταλαβαίνουμε την κατάσταση", δήλωσε ο κ. Liu.

Οι Fang Xiao και Xiong Bin συνέβαλαν σε αυτό το άρθρο.

theepochtimes.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου