Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει μόλις τελειώσει αυτός ο δρόμος.

 ΣΧΟΛΙΟ : Ενα θέμα που ανέδειξε ο εκδότης της εφημερίδας  ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,Δ.Μακρής, το βρήκαμε στην Ουκρανική ιστοσελίδα με κάποιες προσθήκες.

Με την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία από ορδές αγρίων και τη σχετικά αδύναμη αντίδραση της Δύσης, το Κακό παντού άρχισε να σηκώνει κεφάλι. Έτσι στις 7 Οκτωβρίου 2023 οι αγριάνθρωποι εισέβαλαν στο Ισραήλ, ο χοντρός με τα λοξά μάτια πυροβολεί τακτικά, το Πεκίνο ανακοινώνει κάθε μέρα ότι ετοιμάζεται να εισβάλει στην Ταϊβάν και στους βάλτους για δεύτερη χρονιά τα σκατά αναβλύζουν και ξεπηδούν κατά διαστήματα φυσαλίδες βυθού που απειλούν τον κόσμο με ατομική αποκάλυψη.Το τι θα συμβεί στη συνέχεια ελάχιστοι γνωρίζουν και γι' αυτό έχουν ιδιαίτερη σημασία πλέον οι διαφόρων ειδών προφητείες, οι οποίες βέβαια δεν είναι η αλήθεια σε τελευταία ανάλυση, αλλά τουλάχιστον κάτι. Σε κάθε περίπτωση, μάθαμε για πρώτη φορά για την πανδημία από αστροπαθείς τηλεπαθητικούς και ευαισθητοποιημένους.  Για κάποιους ήταν το 2015, και κάποιοι άλλοι, ας μην τους δείχνουμε με το δάχτυλο, τα ήξεραν όλα εδώ και δεκαετίες.

Και έτσι χθες ο αναγνώστης μας Justin βρήκε μια πολύ κατατοπιστική προφητεία στην απεραντοσύνη του διαδικτύου. Το πρωτότυπο θα είχε τυπωθεί από ελληνικό έντυπο τον περασμένο Ιανουάριο, μετά τον Μάρτιο του 2024, το υλικό από τους Έλληνες αντιγράφηκε από τους Ορθόδοξους του Μόκσα. Ένα άλλο θαύμα του αγοριού Vyacheslav συνέβη: χθες η είδηση τυπώθηκε από μια ελληνική εφημερίδα - και σήμερα λέγεται από κάποιον γενειοφόρο άνδρα.

Η ουσία της είδησης έχει ως εξής. Όπως γράφουν οι Έλληνες, είχαν έναν πολύ διάσημο γέροντα ονόματι Παναγιώτη Τσιώλη, ο οποίος φημιζόταν για το χάρισμα της προνοητικότητας. Μια μέρα, περίπου το 2011 έτος μαζί με τον γέροντα ταξίδευε κάποιος Γιώργος Μπούζικας. Ταξίδευαν στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν πολύ παλιός και εξαιρετικά πολυσύχναστος, προκαλώντας πολλά ατυχήματα. Και τότε ο Γιώργος ρώτησε τον γέροντα για την ημερομηνία του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, στον οποίο ο γέροντας απάντησε ως εξής
"ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος θα ξεσπάσει όταν κατασκευαστεί ο νέος δρόμος που θα συνδέει τον Δομοκό με τη Λαμία! Τότε θα υπάρξει μεγάλος λιμός στην Ελλάδα! Αλλά δεν θα διαρκέσει πολύ".

Και κάπως έτσι, έτυχε η ελληνική κυβέρνηση, μετά από πολλές συζητήσεις, να αποφασίσει το 2023 να κατασκευάσει τον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο Ε65, με τον δρόμο Λαμία - Δομοκός ως μέρος της διαδρομής:

 Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της κατασκευής, όλα θα είναι έτοιμα μέχρι το 2025, ενώ το τμήμα Λαμία - Δομοκός έχει ήδη κατασκευαστεί και έτσι, αν πιστέψουμε την προφητεία,  ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος μπορεί να συμβεί από μέρα σε μέρα. Και τώρα, βέβαια, τίθεται το ερώτημα: να το πιστέψω ή να μην το πιστέψω;

Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους οι Έλληνες ιερείς δεν πρέπει να γίνουν πιστευτοί.

Για παράδειγμα, όταν μια συμμορία από μπάσταρδους μπολσεβίκους ήρθε στην εξουσία στη Ρωσία το 1917 και άρχισε να σκοτώνει ιερείς και να ανατινάζει εκκλησίες - η Ελληνική Εκκλησία, φυσικά, ανακήρυξε επίσημα τους μπάσταρδους ως Αντιχρίστους και τους καταράστηκε. Η κατάρα παρέμεινε σε ισχύ μέχρι το 1945 και τον διαμελισμό της μεταπολεμικής Ευρώπης. Οι ερυθρόκωλες ορδές δεν έφτασαν στην Ελλάδα, αλλά έφτασαν εκεί σποραδικά περιπατητές από τον σύντροφο Ιωσήφ και του ανέφεραν ότι οι ντόπιοι αδελφοί ζούσαν φτωχικά, ότι ακόμα και ο Πατριάρχης έκανε τη λειτουργία με κάτι κουρέλια.

Και τότε ο σύντροφος Ιωσήφ διέταξε να στείλουν στην Ελλάδα καραβάνια με βελούδο και μπροκάρ, χρυσό για τα σκεύη της εκκλησίας και χρήματα για τη "Μερσεντές" που κουβαλούσε τον κώλο του χοντρού παπά. Δεν έφτασαν όλα, βέβαια, σε μια μέρα, το πρακτορείο δεν χτίστηκε αμέσως, αλλά όλα είναι καλά οργανωμένα εκεί. Επομένως, από τη μία πλευρά η Ελλάδα είναι μια όμορφη σύγχρονη χώρα, η οποία είναι μέλος του ΝΑΤΟ, από την άλλη, όταν διαβάζεις πώς οι ντόπιοι παπάδες εξυμνούν τους μαλάκες και καταριούνται την Ουκρανία, το χέρι σου φτάνει για το όπλο.
Πρώτα απ' όλα. Και δεύτερον, μάθαμε για την επερχόμενη πανδημία από τους Καθολικούς και τους Προτεστάντες, οι Έλληνες ιερείς κατά κάποιο τρόπο σιωπούσαν. Και είναι κατανοητό: εκεί που δέχονται και λοβάρουν οι παχυλοί γραφειοκράτες μοκσάτοι φ*αλνίκοι, που μοιάζουν με ομιλούντες κωλοτούμπες, δεν μπορεί και δεν μπορεί να συμβεί τίποτα καλό.

Ωστόσο, ακόμα και οι Έλληνες βλέπουν κάτι. Πίσω στη δεκαετία του '70, ο περίφημος Παΐσιος ο Αγιορείτης αβανγκολόγησε ότι οι Κινέζοι θα αρχίσουν να αναπτύσσονται άγρια και το πρώτο πράγμα που θα κάνουν θα είναι να φτιάξουν κάποιον μεγάλο δρόμο προς την Ινδία. Θα τον έχτιζαν για δεκαετίες και μόλις θα τελείωνε, θα ακολουθούσε ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος. Γνωρίζουμε αυτόν τον δρόμο σήμερα. Μόνο που δεν είναι αυτοκινητόδρομος, αλλά ο σιδηρόδρομος Qinghai-Tibet.

Μια άλλη προφητεία για τον δρόμο ανήκει σε έναν ευλογημένο άνδρα από το Μπλαγκοβεστσένσκ. Κατά τη διάρκεια του αστρικού του ταξιδιού κατά τη διάρκεια του κλινικού θανάτου, συνάντησε έναν άγγελο και ο άγγελος του είπε ότι μόλις χτίσουν μια γέφυρα μέσω του ποταμού Αμούρ προς το Μπλαγκοβεστσένσκ, θα υπάρξει πόλεμος, πείνα, επιδημίες και όλα τα υπόλοιπα στα έλη του Μοκσάν. Αυτή η γέφυρα χτίστηκε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα - οι Κινέζοι έχτισαν τα πάντα γρήγορα, αλλά ο Μόρντβα έκλεψε χρήματα και ανέβαλε τα πάντα, οπότε η γέφυρα τέθηκε σε λειτουργία μόλις τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2022.

Με βάση τα παραπάνω, είναι δύσκολο να ερμηνεύσουμε με σαφήνεια την προφητεία του κ. Παναγιώτη. Ίσως όντως να υπήρξε τέτοιος παππούς και να είδε όντως κάτι, ή ίσως να πρόκειται για άλλη μια μπούρδα της Λουμπιάνκα.

Υπέρ της πρώτης υπόθεσης λέμε:

α) Μετριοπαθείς απόψεις για την αρχική είδηση,

β) Μια πρόσφατη εμπλοκή ενός γνωστού στους αναγνώστες μας Αρμένιου οπαδού, ο οποίος αυτοαποκαλείται χριστιανός, αλλά στο άκουσμα της Τουρκίας αρχίζει να του τρέχουν τα σάλια και να κυλιέται στο πάτωμα σαν δαιμονισμένος.


Οι δαιμονισμένοι άνθρωποι αρκετά συχνά εκφράζουν πραγματικές προφητείες, οι δαίμονες εκπέμπουν μέσω αυτών, οπότε όλα μπορούν να συμβούν.

Όπως είπε ο σύντροφος Ζαρατούστρα - αν δεν θέλετε να πεθάνετε από δίψα, τότε μάθετε να πίνετε από βρώμικα ποτήρια.  Και μέχρι στιγμής αυτό το κρίμα λέει ότι στην περιοχή της Ελλάδας-Τουρκίας σύντομα θα χτυπήσει πραγματικά και όλα θα είναι σε πλήρη εξέλιξη, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου