Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Μυστήριο με «εξωγήινες μούμιες» με 3 δάχτυλα – «Έχουν μοναδικό τύπο DNA, είναι σαν να έχεις βρει την Κιβωτό της Διαθήκης»


Νέες φωτογραφίες με περίεργες «εξωγήινες μούμιες» που έχουν τρία δάκτυλα έχουν κυκλοφορήσει από παραγωγούς ντοκιμαντέρ, κινώντας την περιέργεια για το αν τα πλάσματα αυτά είναι ψεύτικα ή εξωγήινα.

Οι κινηματογραφιστές αναφέρουν ότι θα παρουσιάσουν στοιχεία που δείχνουν πως περιέχουν μια νέα μορφή DNA και τονίζουν ότι δεν είναι απλά ομοιώματα που κατασκευάστηκαν για να προσελκύσουν τουρίστες , κάτι που υποστηρίχτηκε σε πρόσφατα δημοσιεύματα των ΜΜΕ.

Δημοσιεύονται για πρώτη φορά.

Αυτές οι φωτογραφίες, που δεν έχουν δημοσιευθεί ποτέ, κυκλοφόρησαν στην αμερικάνικη Sun, και δείχνουν τα πλάσματα που λένε ότι ανακαλύφθηκαν σε ορυχείο βουνού στο Περού.

Το πλάσμα ύψους 121 εκατ. σε στάση κυρτή σαν μπάλα, έχει υποβληθεί σε δοκιμές, ενώ έχει επίσης ανακαλυφθεί ένα άλλο ένα δείγμα, ύψους 270 εκατ.

Στις 12 Μαρτίου, οι κινηματογραφιστές Serena DC και Michael Mazzola, σκοπεύουν να παρουσιάσουν περισσότερες «απίστευτες» αποδείξεις σε συνέντευξη Τύπου στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Πηγή φωτογραφίας: Nazca Alien Autopsies

Αλήθεια ή απάτη;

Το ζευγάρι θα παρουσιάσει αποδείξεις, δηλαδή ακτίνες Χ και εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν στα σώματα, και οι οποίες πραγματοποιήθηκαν και κινηματογραφήθηκαν από Αμερικανούς επιστήμονες σε Μεξικό και Περού.

Η Serena και ο Michael βρίσκονται σε αποστολή «αποδόμησης» αναφορών και ισχυρισμών σχετικά με τα σώματα, τα οποία είχαν χαρακτηριστεί «ψεύτικα» από Περουβιανούς αξιωματούχους, οι οποίοι δεν καταδέχτηκαν να σχολιάσουν καν τα ευρήματα, λέγοντας πως είναι απλά ένα κόλπο για τουριστικό κέρδος.

Αναμένοντας τις αποδείξεις για τις “εξωγήινες μούμιες”

Η Serena και ο Michael ισχυρίζονται ότι θα καταρρίψουν τους ισχυρισμούς που μιλούν για «απάτη», και θα παρέχουν αποδείξεις για τα πλάσματα – που λένε ότι είναι διαφορετικά από αυτά που μελετήθηκαν από τους επιστήμονες στο Μεξικό και το Περού. Η Serena είπε: «Τα στοιχεία που δημοσιεύονται για πρώτη φορά, είναι απίστευτα και πολύ διαφορετικά από το δείγμα που ο Jaime Maussan παρουσίασε στο Μεξικανικό Κογκρέσο πέρυσι».

Το ζευγάρι που έχει ερευνήσει εξωγήινους και UFO στο παρελθόν, πιστεύει ότι οι ανακαλύψεις τους έχουν τεράστια σημασία για την ανθρωπότητα.

Η Serena δήλωσε: «Πήγαμε στο Περού με ελάχιστες ελπίδες και προσδοκίες. Επιστρέψαμε έχοντας συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει μια σημαντική ιστορία με σπουδαίες επιπτώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν ν’ αλλάξουν την ιστορία της ανθρωπότητας. «Είναι σαν να έχεις βρει το σάβανο του Ιησού ή την Κιβωτό της Διαθήκης», σχολίασε.

Πηγή φωτογραφίας: Nazca Alien Autopsies

Εκκλήσεις στην επιστημονική κοινότητα.

«Μπορεί να μην έχουμε όλα τα κομμάτια της ιστορίας. Όμως, γιατί να προσπαθούν να το αποσιωπήσουν; Γιατί συμβαίνει αυτό;»

Ο Michael πρόσθεσε: «Αυτή η ανακάλυψη έχει αδίκως απαξιωθεί, κυρίως από ανθρώπους που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κάνουν ακόμη και την πιο επιφανειακή έρευνα για τα γεγονότα».

«Αυτό δεν έχει να κάνει με την αξιοπιστία του Jaime ή τη δική μας. Η εγκυρότητα ή η έλλειψη αυτών των μοναδικών δειγμάτων θα καθοριστεί από την επιστήμη. Τα δεδομένα που προέρχονται από το Περού είναι εξαιρετικά πειστικά και πρέπει ν’ αξιοποιηθούν από επιστήμονες που θα ήθελαν να ασχοληθούν με την πραγματική επιστήμη, αντί από όσους επιλέγουν παιχνίδια εντυπωσιασμού».

Το ζευγάρι είναι πεπεισμένο ότι αυτά είναι πραγματικά δείγματα που αξίζουν σοβαρή προσοχή και έρευνα από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Η Serena και ο Michael αισθάνονται ότι δεν πρόκειται για «εξωγήινους», ενώ τα πλάσματα είναι ηλικίας άνω των 1.000 ετών, σύμφωνα με την αρχική εξέταση DNA. Οι επιστήμονες τους έχουν πει ότι «το DNA είναι 30% άγνωστο» με σαφείς ενδείξεις γενετικής επέμβασης. Η Serena αντέδρασε: «Ποιος είχε την ικανότητα να κάνει γενετική μηχανική πριν από χίλια χρόνια;

Πηγή φωτογραφίας: Nazca Alien Autopsies

Αποφασιστικότητα να αναλύσουν τα ευρήματα.

«Δεν ισχυριζόμαστε ότι εμείς ανακαλύψαμε τους εξωγήινους. Αλλά πιστεύουμε ότι έχουμε βρει ένα νέο είδος και πρέπει να κάνουμε τεστ DNA για να βρούμε από πού είναι. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να είναι από κάπου αλλού στον γαλαξία. Πόσο σπουδαίο είναι αυτό; Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα, είναι ότι αυτά τα όντα δεν είναι κατασκευασμένα. Αντίθετα, υπήρξαν πραγματικά. Γεννήθηκαν, έζησαν και πέθαναν. Και κατά τη διάρκεια της ζωής τους, περιπλανήθηκαν – ένας από αυτούς για τουλάχιστον τρία χρόνια-, όπως δείχνει η φθορά στα οστά του. Οι κυβερνήσεις δεν μπορούν ν’ απορρίψουν τα ευρήματα τόσο απλά».

Η Serena και ο Michael σχεδιάζουν να αποκαλύψουν εικόνες, να παρουσιάσουν ζωντανά τεστ και εκτιμήσεις επιστημόνων. Τα τεστ θα εξηγήσουν επιστήμονες από την Αμερική και το Μεξικό, οι οποίοι στη συνέχεια θα παρουσιάσουν τις ερμηνείες τους.

«Τα ΜΜΕ θα μεταδίδουν ζωντανά τα τεστ. Θα δούμε σε ζωντανή αναμετάδοση ένα ιατροδικαστικό εργαστήριο, όπου Αμερικανοί και Μεξικανοί επιστήμονες θα πραγματοποιήσουν διάφορες διαγνωστικές εξετάσεις».

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου