Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

«ΠΑΓΩΝΕΙ» όλη η Ελλάδα με ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ – Δυστυχώς δεν πρόκειται πια για «ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ», vid.

 Προς κατάλυση ακόμα και το πιο πολύτιμο μέρος ιδιωτικότητας...

Ο γνωστός δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης, προέβη σε πρωτοφανείς δηλώσεις σε σχέση με τα παιδιά της κάθε οικογένειας.

Σημειώνεται πως επανέρχεται το αξιόποινο για τους γονείς που, επειδή δεν θέλουν να ακολουθήσουν τα μέτρα COVID, τα παιδιά τους δεν γίνονται δεκτά στα σχολεία και άρα το Κράτος χρεώνει σε αυτούς πως δεν τα στέλνουν στο σχολείο.

 δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, οι οποίοι πλέον θα είναι αντιμέτωποι με ποινικές κυρώσεις όταν δεν μεριμνούν για τη φοίτησή των παιδιών τους στο σχολείο και συγκεκριμένα μέχρι το Γυμνάσιο που η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική.

Η διάταξη προβλέπει ότι όποιος έχει την επιμέλεια ή την πραγματική φροντίδα του ανηλίκου και παραλείπει την εγγραφή ή την εποπτεία του ως προς την υποχρεωτική φοίτηση (μέχρι και το Γυμνάσιο), τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Μαρακάκης δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Ένα ευρύτερο ζήτημα είναι το κατά πόσο η Πολιτεία θα μπορεί ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»!!!

Η δήλωση, όπως είναι φυσικό, αφήνει την κοινή γνώμη άφωνη.

Δείτε το βίντεο:

Στην συνέχεια, ο κ. Μαρακάκης χαρακτήρισε ως «ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ» τους γονείς που δεν θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, γυρίζοντας, όπως είπε, την πλάτη τους στην (κρατική) Επιστήμη.

Δεν πρόκειται πια για θεωρία συνωμοσίας! Συμβαίνει και αφορά το ίδιο το οικογενειακό ΑΣΥΛΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου