Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ … ΓΡΑΦΕΝΙΟ.

Παρακάτω θα καταθέσω κάποιες σκέψεις που τριγυρνούν στο μυαλουδάκι μου εδώ και λίγο καιρό, δίσταζα όμως να τις γράψω, μην τυχόν και είναι υπερβολικές έως και συνωμοσιολογικές. Δυστυχώς όμως από διάφορους αναγνώστες μου έρχονται όλως τυχαίως (;) πληροφορίες, που συμπληρώνουν το παζλ και ενισχύουν την αρχική μου ιδέα.Τι μας λέει λοιπόν ο Ιωάννης στην Ιερά Αποκάλυψη;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ / ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΣΤ’
16-8 Και ο τέταρτος (άγγελος) έχυσε τη φιάλη του πάνω στον ήλιο. Και του δόθηκε με φωτιά να προκαλέσει καύμα στους ανθρώπους.
16-9 Και καυματίσθηκαν οι άνθρωποι με μεγάλο καύμα και βλαστήμησαν το όνομα του Θεού που έχει την εξουσία πάνω στις πληγές αυτές, και δεν μετανόησαν, να τον δοξάσουν.
16-10 Και ο πέμπτος (άγγελος) έχυσε τη φιάλη του πάνω στο θρόνο του θηρίου (Αντιχρίστου). Και έγινε η βασιλεία του σκοτωμένη, και μασούσαν τις γλώσσες τους από τον πόνο.

Και πώς μας το κάνει λιανά ο Παΐσιος;

“Τι θα πάθουν όμως οι άνθρωποι που θα σφραγίζονται! Οι άνθρωποι που θα σφραγιστούν θα τραβούν τις ακτίνες του ήλιου και θα πάθουν τέτοια ζημιά, που θα μασούν την γλώσσα τους από τον πόνο.”

Ουάου! Και πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Ποιο θα ήταν το “υλικό” του χαράγματος που θα μπορούσε, να προκαλέσει μια τέτοια αντίδραση;

Δεν ξέρω, λέω, μήπως το γραφένιο;
https://www.bitchute.com/video/Ge5523ZPAZY6/

΄Ενα βίντεο χίλιες λέξεις αυτό της γνωστής Βασούλας. Αλλά ας αναφέρω τα σημαντικότερα σημεία:

Ο δρ Βιτζάι έκανε μπροστά σε ινδική επιστημονική αντιπροσωπεία επίδειξη των ιδιοτήτων του γραφενίου, όταν αυτό δεχτεί υψηλή θερμοκρασία. Με την επίδραση θερμότητας ο όγκος του γραφενίου πολλαπλασιάζεται σε υπερβολικό βαθμό.

Ενώ επιστήμονας της ομάδας la quinta columna αναφέρει ότι:

Το γραφένιο το ενεργοποιείς με θερμότητα ή με οποιοδήποτε μορφή ενέργειας, ακόμα και με ήχο. Δε χρειάζεται συγκεκριμένη συχνότητα, ίσως όμως ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΞΙΚΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ. Πάντως το κοινό γραφένιο μπορεί να απορροφήσει οποιαδήποτε συχνότητα και οποιοδήποτε σήμα. (Στο 5:52′)
Ενώ στο 7ο λεπτό δείχνει βιντεάκι με την επίδραση του ηλεκτρισμού στα σωματίδια γραφενίου, τα οποία ενώνονται και σηματίζουν αλυσίδες.

Ναι αλλά περιέχεται γραφένιο στα εμβόλια ή κάτι τέτοια τα λένε μόνο οι π-σέκες;

Η ομάδα la quinta columna, που κάθε άλλο παρά ψέκες είναι υποστηρίζει, ότι ΝΑΙ, ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ενώ υπάρχει και άλλη επιστημονική μελέτη, που το επιβεβαιώνει:
https://nobulart.com/covid-19-vaccine-ingredients/

Και πριν αλέκτορα φωνήσαι, μου έρχεται από αναγνώστη πληροφορία από τη μονή του Εφραίμ στην Αριζόνα, ότι δεκαπέντε μέρες πριν κοιμηθεί, είπε στους εκεί μοναχούς:
“Εγώ φεύγω αλλά έρχεται η αρρώστια που έχουν φτιάξει αυτοί, για να μειωθεί ο πληθυσμός. Μην κάνετε το μπόλι, παιδιά μου, προσοχή! Η δράση του θα ενεργοποιηθεί με το 5G, όταν αυτοί κρίνουν, ότι έχουν μπολιαστεί αρκετοί και θα πεθαίνουν οι άνθρωποι στους δρόμους.”

Το οποίο είναι σε απόλυτη συμφωνία με τα λόγια του Ιάκωβου Τσαλίκη:
“Θα έρθει η εποχή που θα αρρωσταίνουν οι άνθρωποι και θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα και θα τους μαζεύουν…”

Ε, καλά τώρα! Ούτε ανθρώπους να πεθαίνουν στο δρόμο είδαμε ούτε να καίγονται από τις ακτίνες του ήλιου ή από οποιαδήποτε μορφή ακτινοβολίας! Και όμως! Κυκλοφορούν βίντεο από διάφορα σημεία του πλανήτη με ανθρώπους που καίγονται εκ των έσω προς τα έξω και βγάζουν καπνούς από μάτια, μύτη, στόμα, αυτιά. Αληθινά ή fake; Who knows?

Επομένως θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος εύλογα: Μήπως σιγά σιγά και πρώτα στις χώρες που έχουν μεγάλο ποσοστό εμβολιασμών κάνουν τα πειράματά τους, για το πώς και με ποιου είδους ακτινοβολία μπορούν, να ενεργοποιήσουν το περιεχόμενο στα εμβόλια γραφένιο, ώστε να “καίνε” εκ των έσω προς τα έξω τους δύστυχους ανθρώπους, που έχουν λάβει το πειραματικό σκεύασμα; Και μήπως αργότερα τέτοιες αντιδράσεις θα έχουν ακόμα ακόμα και με την απλή έκθεσή τους στις ακτίνες του ήλιου; Λέω μήπως;

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ…
ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΥΓ. Με χρονοκαθυστέρηση μεν, γιατί δεν είχα καμιά όρεξη, να αναπαράγω τις βλασφημίες του Λιάκου και του κάθε ξεφτίλα εναντίον της Παναγίας μας αλλά δεν μπορώ, να μην εκφράσω την εξής απορία:

Ρε συ, Λιάκο κι εσυ αμάσητο το κατάπιες, ότι είναι δικά σου τα παιδιά! Και δε διαθέτεις ούτε καν κρίνο παρά μια απλή μπάμια…

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου