Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

ΒΟΥΡΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥ! Αυτό ειπώθηκε μετά την ανακοίνωση των μέτρων, τα ‘χάνουν και οι πιο ψύχραιμοι – ΒΙΝΤΕΟ.

 Προσπαθούν να γλυτώσουν!!! Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί αυτό που βιώνει η χώρα, η οποία ανέχεται, μέχρι στιγμής, τα πάντα...

Οι εμβολιασμένοι έχουν οργιστεί μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα και στόχο έχουν πλέον τους ίδιους!

Λένε στην κυβέρνηση πως τους είχε υποσχεθεί πως θα πάρουν την ζωή τους πίσω! Ωστόσο, η Όμικρον, εκ των πραγμάτων, δείχνει να προσβάλλει κυρίως τους εμβολιασμένους, με τα εμβόλια να μην μπορούν να αποτρέψουν το γεγονός.

Σκληρή ήταν η ανακοίνωση του Πανελληνίου Συνδέσμου επιχειρηματιών κέντρων διασκέδασης:

«Βγήκαμε μπροστά για την προώθηση του εμβολιασμού. Φιλοξενήσαμε, φιλοξενούμε και εξυπηρετούμε μόνον εμβολιασμένους πελάτες. Διχάσαμε τον κόσμο μας, γίναμε δυσάρεστοι στους θαμώνες μας. Επιτελέσαμε αστυνομικού τύπου καθήκοντα με ελέγχους ταυτοπροσωπίας των πελατών μας και γνησιότητας – πιστότητας των πιστοποιητικών τους».

Εκτός από τα νυχτερινά κέντρα ωστόσο αρκετοί καλλιτέχνες έχουν ήδη αναγκαστεί να ακυρώσουν τις εμφανίσεις τους.

«Χωρίς μουσική δεν ζούμε. Αν δεν παίξουμε μουσική εμείς δε θα μπορέσουμε να πληρωθούμε. Καταστρεφόμαστε αυτή την στιγμή. Είμαι τριπλά εμβολιασμένος και δεν μπορώ να δουλέψω. Πραγματικά είναι μια καταστροφή για μουσικούς, τραγουδιστές, επιχειρηματίες, εστιατόρια που είχαν κανονίσει», λέει ο Θάνος Καλλίρης, τραγουδιστής.

Τι κάνουν κυβέρνηση και τηλέ-ειδικοί μπροστά σε αυτό το κύμα οργής που σηκώνεται;;;

Προσπαθούν να στρέψουν την αγανάκτηση των εμβολιασμένων, που τους εμπιστεύτηκαν και έκαναν τις δόσεις των εμβολίων, κατά των ανεμβολίαστων, οι οποίοι φυσικά δεν ευθύνονται για καμία Όμικρον και για κανέναν ψέμα από τα τόσα που έχουν εκτοξευθεί από τους όποιους προπαγανδιστές.

Νωρίτερα, πριν τα μέτρα, ο τηλέ-ειδικός κ. Βασιλακόπουλος ζήτησε να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλους.

Τώρα, μετά την ανακοίνωση των μέτρων, βγήκε εκ νέου σε τηλεοπτικό σταθμό, ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ τους ανεμβολίαστους για τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση κατά των εμβολιασμένων.

Μάλιστα, δημιουργώντας απόλυτο κλίμα ΜΙΣΟΥΣ και ΔΙΧΑΣΜΟΥ ζήτησε από τους εμβολιασμένους να ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ με εμβόλια που δεν είχαν φτιαχτεί για καμία ΔΕΛΤΑ, που πλέον δεν υπάρχει, και για καμία ΟΜΙΚΡΟΝ, η οποία είναι ήπιας μορφής!

Να δημιουργηθεί δηλαδή ένα ΤΑΓΜΑ ΜΙΣΟΥΣ, το οποίο θα πιέσει τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο λάθος που έπραξαν όσοι εμπιστεύτηκαν τηλέ-ειδικούς και κυβέρνηση, αντί να αντιδράσουν κατά της κυβερνητικής πολιτικής και των τραγελαφικών αντί-επιστημονικών τοποθετήσεων των επιτροπών.

Δείτε το ρεσιτάλ:

1 σχόλιο:

  1. Έινε ψεύτες ! Δεν κολάν δεν μεταδίδουν ε?Έινε προμελετημένο το έγκλημα!Το ψέμα έχει κοντά ποδαρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή