Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΙΟ!

Προφανώς πρόκειται για ένα μέτρο που αυξάνει την έκθεση των Ελλήνων πολιτών σε κίνδυνο εν μέσω πανδημίας. Κι εξηγούμαι:
Ενας νοικοκύρης που θέλει να πάρει 1000 με 1200 ευρώ, για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες του μήνα, είναι αναγκασμένος να βγει αντί για μία φορά, τουλάχιστον ΤΡΕΙΣ(3) φορές έξω από το σπίτι. Εκθέτοντας τριπλά τον εαυτό του στον κίνδυνο. Ή να πάει σε 3 ουρές ΑΤΜ για να πάρει αυτό το ποσό.

Με δεδομένο ότι εδώ και εβδομάδες οι τράπεζες κρατάνε εκτός καταστήματος τον κόσμο με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές εξω από αυτές, με το νέο αυτό μέτρο, όσοι θέλουν να σηκώσουν πάνω από 400 ευρώ θα πρέπει να μπουν αναγκαστικά μέσα στην τράπεζα. Αα οι ουρές θα αυξηθούν. Όπως θα αυξηθεί και ο συγχρωτισμός ατόμων έξω από αυτές. Συνεπώς και ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού!

Ειδικότερα μετά τις 27 του μήνα που καταβάλλονται οι συντάξεις, τότε η αύξηση ηλικιωμένων έξω από τις τράπεζες θα είναι ραγδαία και θα εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία των ηλικιωμένων.

Είναι προφανές ότι αυτό αποτελεί έναν ύπουλο και έμμεσο τρόπο επιβολής Capital Controls.

Και ελήφθη με μοναδικό γνώμονα, να προστατέψουν τα golden boys τα κεκτημένα τους και τις προβλέψεις τους. Διότι αν μειωθούν οι προβλέψεις τους κινδυνεύουν άμεσα οι θεσούλες τους!

Είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι το μέτρο της αναγκαστικής επιβολής περιορισμών σε αναλήψεις από ΑΤΜ ύψους 400 ευρώ σε περίοδο ΠΑΔΗΜΙΑΣ, αυξάνει τον κίνδυνο μετάδοσης του Covid-19 και θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών!

Είναι επίσης δεδομένο, ότι αυτό ΔΕΝ έγινε με νομοθετική πράξη από την Κυβέρνηση, αλλά με μονομερή απόφαση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, πράγμα που τον καθιστά εκτός από επικίνδυνο και παράνομο μιας και δεν συντρέχει λόγος επιβολής του και δεν έχει νομική κάλυψη εκ μέρους της Κυβέρνησης και ειδικά του Υπουργού Οικονομίας που είναι αρμόδιος!

Είναι επίσης προφανές, ότι για κάθε έναν που θα νοσήσει εξαιτίας του της επιπρόσθετης έκθεσης σε κίνδυνο των πολιτών εκ μέρους των τραπεζών, υπεύθυνοι θα είναι εξίσου, τόσο οι τράπεζες όσο και τα στελέχη της κυβέρνησης που το επέτρεψαν!

Δεν είναι δυνατόν από τη μια να επιβάλλεται εγκλεισμός στους πολίτες λόγο Κορωνοιού (με πρόστιμα για όσους τον καταπατούν) και από την άλλη οι τραπεζίτες και η κυβέρνηση να μας υποβάλλουν στην βάσανο της επιπρόσθετης και πολλαπλής έκθεσης σε κίνδυνο με το μέτρο των 400 ευρώ ανάληψης από τα ΑΤΜ.

Και φυσικά, αυτό αποτελεί ένα αδίκημα το οποίο διώκεται αυτεπάγγελτα και απαιτείται άμεσα η παρέμβαση του αρμοδίου εισαγγελέα ΤΩΡΑ !!!


Γιωργος Αδαλης
thesecretrealtruth.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Αχρηματη κοινωνία θέλουν! Βρήκαν ευκαιρία τώρα με τον ιό. Είναι στις βασικές οδηγίες. Όχι μετρητά. Έχουν ιό!!!! Την κάρτα που τη χώνεις η την αγγίζεις εκει που την έβαλε κι ο προηγούμενος δεν πειράζει. Κρατας την κάρτα και αυτοί οποτε θέλουν ανοίγουν και κλείνουν το δικαιωμα να πληρωνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή