Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

Οι ειδικοί προειδοποιούν - αυτό δεν είναι απλώς οικονομική κατάρρευση. Αυτό είναι η τραπεζική κατάρρευση, η κατάρρευση του δολαρίου, η κατάρρευση της Αμερικής.

Δεν πρόκειται μόνο για μια οικονομική κατάρρευση.
Αυτή είναι μια κοινωνική κατάρρευση.
Είστε έτοιμοι για μια κοινωνία χωρίς μετρητά και τον παγκόσμιο κομμουνισμό;
Οι ελλείψεις σε τρόφιμα θα συμβούν όταν οι άνθρωποι δεν θα έχουν χρήματα. Επίσης, το τραπεζικό σύστημα κινείται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Όταν συμβεί αυτό, τα πιστωτικά όρια θα παγώσουν.
Είμαστε μόνο εννέα γεύματα μακριά από την αναρχία. Καθώς η ακραία ανισότητα στον πλούτο έχει αφήσει τα νοικοκυριά απροετοίμαστα και χωρίς ταμειακά αποθέματα για την αντιμετώπιση της οικονομικής ύφεσης.
 Όλα είναι σχεδιασμένα, η μετάβαση από τα μετρητά στις ψηφιακές εταιρείες κοινωνίας χωρίς μετρητά είναι μπροστά μας. Οι περισσότεροι θα αναγκαστούν να ψωνίσουν στο διαδίκτυο.
Αυτό που βλέπουμε είναι η παγκόσμια προσπάθεια ελέγχου του κόσμου, με φόβο. Η Αμερική έχει φύγει και ένα νέο τυραννικό σύστημα την έχει αντικαταστήσει. Είναι πολύ άσχημο ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί έχουν πολύ άγνοια για να το ξέρουν.
Αυτή ήταν μια τέλεια κάλυψη για να προετοιμαστούν για το τερματισμό του πολεμικού νόμου σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνθρωποι καθώς κάθονται σε καραντίνα, καθώς χάνουν τη δουλειά τους, τα σπίτια τους, τις συντάξεις τους, τις επιχειρήσεις τους και όλα αυτά νομίζω ότι ξυπνούν στο γεγονός ότι είναι βιδωμένοι. 
Υποθέτω ότι μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων εξαφανίζεται με τον "ιό" αυτήν την εβδομάδα.
Ποιος με το σωστό μυαλό τους πίστευε ότι θα μπορούσαμε να περάσουμε πάνω από ένα μήνα χωρίς εισόδημα;
Προσπαθούν να υποκινήσουν τις ταραχές και τις λεηλασίες.Οι πωλήσεις πυροβόλων όπλων έφθασαν ήδη σε ιστορικό ρεκόρ.Τα θύματα των πυροβολισμών θα ξεπεράσουν γρήγορα τους θανάτους του C-19! Αποκτήστε τώρα την κόλαση αν μπορείτε! Δεν μπορούμε να περιμένουμε από την κυβέρνηση να "διορθώσει" αυτό το θέμα. Κάποια στιγμή, οι άνθρωποι έπρεπε να επιστρέψουν στη δουλειά τους. Όσο περισσότερο βρισκόμαστε σε στάση, τα χειρότερα πράγματα θα βρίσκονται μπροστά μας. 
Υπάρχει ένα σημείο ανατροπής και, αν το φτάσουμε, τμήματα αυτής της χώρας θα μετατραπούν σε Βιετνάμ, πιστεύω. Υπάρχουν πολλές πολιτοφυλακές εκεί έξω. Τα δύο τρίτα της χώρας δεν είναι προετοιμασμένα γι 'αυτό.
Η Αμερική έκανε ένα τεράστιο λάθος να επιβραβεύει τους ανθρώπους για να μην κάνουν τίποτα, να ταΐζουν τα παιδιά τους και να τα διδάσκει να περιμένουν από την κυβέρνηση να τα φροντίσει. Τα γουρουνάκια της Wall Street τρέφονται επίσης με την ανυπόφορη δημόσια τάξη: απομακρύνουν όλα τα χρήματα των ποινικοποιημένων ομολόγων που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή και τη συντήρηση διαχειριστικών κτιρίων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, του Taj Mahal, των αθλητικών συγκροτημάτων και των τάξεων των φυλακών. 
Οι μάζες  πρέπει να προετοιμαστούν για τα χειρότερα σενάρια και όχι μόνο για «ύφεση». Δεν πρέπει να φοβάσαι για τον ιό, αλλά για τον πλησίον σου γείτονα εάν είναι άνεργος  και πεινασμένος.
Ένας πεινασμένος άνθρωπος είναι ένας θυμωμένος άνθρωπος. Οι απεγνωσμένοι άνθρωποι κάνουν απεγνωσμένα πράγματα. Το καπλαμά του πολιτισμού είναι αρκετά λεπτό. Το κλείσιμο της οικονομίας σχεδιάστηκε για τη μετάβαση του Τραπεζίτη από τα μετρητά /στο ψηφιακό ολοκληρωτισμό.

Η Νότια Κορέα έχει την κατάσταση υπό έλεγχο. Η επιχείρηση είναι ανοιχτή και λειτουργεί. Λοιπόν, τι γίνεται με αυτό! Εάν κρατάτε το pH σας στο 7+, βιταμίνη d 100+, βιταμίνη c καθημερινά, φοράτε μάσκα όταν ψωνίζετε, δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε.
Το χειμώνα του 2018, 80.000 Αμερικανοί πέθαναν από τη γρίπη, αλλά δεν υπήρχε πανικός, τίποτα δεν έκλεισε και ούτε μια λέξη από τα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης, γιατί! 
Ανεξάρτητα από το πόσο υπάκουο είναι το κοινό, το κλείδωμα και η απώλεια των ελευθεριών πρέπει να συνεχιστούν επ 'αόριστον. Ο τρόπος με τον οποίο καταρρέει η κοινψνία χρησιμοποιώντας τον ιό ως κάλυψη φαίνεται σουρεαλιστικό.
Θέλουν μια γιγαντιαία κρίση για να δικαιολογήσουν τη γιγαντιαία προδοσία τους. Σε τρεις εβδομάδες, συνεχίζοντας σε αυτήν την τροχιά, ο κόσμος θα είναι στην φωτιά!
Θέλουν να πάρουν όλα τα δικαιώματά μας, και ο ιός και η οικονομική κατάρρευση είναι τα τέλεια καλύμματα. Ποιες ήταν οι πιθανότητες ότι απλώς στην ανατροπή του χρέους παντού, υπάρχει ένα οικονομικό δυστύχημα και πανδημία. Το δολάριο θα είναι άχρηστο κάθε λεπτό.

Η κυβέρνηση τα θέλει όλα ψηφιακά ώστε να μπορούν να πάρουν ένα κομμάτι από κάθε συναλλαγή που γίνεται. 
Η χειραγώγηση της οικονομίας είναι επική. Η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε είναι να επενδύσετε στον εαυτό σας: τρόφιμα και ασφάλεια. 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MY DAILY INFORMER : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου