Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

«Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο»; Οι Τούρκοι βλέπουν άλλα να συμβαίνουν.

 Αυτά που θα διαβάσετε και θα δείτε ειπώθηκαν στον τουρκικό εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο...
«Η Τουρκία είναι σε πόλεμο, οι ελίτ θέλουν να γίνουν θεός, να ελέγξουν τον κόσμο, κατασκεύασαν μυστικά τον κορωνοϊό, θα ελέγξουν τον πλανήτη με μικροτσίπ».
Αυτά δήλωσε ο Ergun Diler, αρχισυντάκτης της καθημερινής εφημερίδας «Takvim», η οποία ανήκει στην οικογένεια Ερντογάν, μιλώντας στο εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο της Τουρκίας!
Ανέφερε μεταξύ άλλων:

  • «Υπάρχει μία ομάδα ελίτ, οι οποίες δεν έχουν σχέση με το σύστημα που γνωρίζουμε.
  • Αυτές οι ελίτ με τα χρήματά τους ελέγχουν τον κόσμο, βρισκόμενες πάνω από κυβερνήσεις.
  • Λένε: ‘Είμαστε το αφεντικό του πλανήτη’. Σύντομα θα υπολογίζονται ως ψηφιακοί θεοί με μικροτσίπ και ψηφιακό έλεγχο. Θα εμφυτεύουν τσιπάκια στους ανθρώπους. Θα γίνουν θεοί».

Αυτά υποστηρίζουν στην Τουρκία, όπου βέβαια ακολουθούν και εκείνοι την πολιτική καραντίνας, προκειμένου η ανθρωπότητα να προστατευτεί μεν από τον κορωνοϊό, αλλά ταυτόχρονα να συνηθίσει στον έλεγχο και τον περιορισμό της ατομικής ελευθερίας.
Το μόνο πρόβλημα είναι πως επειδή η Τουρκία μας έχει συνηθίσει σε γραφικές τοποθετήσεις, ακόμα και αν, έστω επιδερμικά, ειπώνεται κάτι αληθές, δύσκολα γίνεται πιστευτό.
Πόσο μάλλον, όταν προέρχεται από έναν τούρκο δημοσιογράφο του Ερντογάν.
Ποιο «θερμό επεισόδιο»λοιπόν! Οι Τούρκοι «βλέπουν» άλλον εχθρό!
Την ίδια, ώρα, τα θύματα του νέου κορωνοϊού στην Τουρκία αυξήθηκαν, επίσημα, στα 131 την Κυριακή, αφού άλλοι 23 άνθρωποι έχασαν τη μάχη για να κρατηθούν στην ζωή. Παράλληλα, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έφτασε τα 9.127, από 1.815 χθες, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά, καταγράφοντας μια εκρηκτική αύξηση. Περίπου 105 ασθενείς έχουν αναρρώσει.
Άλλε πληροφορίες, όμως μιλούν για χιλιάδες κρούσματα και νεκρούς.
Ο υπουργός ανέφερε μέσω του Twitter ότι έχουν διενεργηθεί μέχρι τώρα 65.446 διαγνωστικά τεστ, εκ των οποίων τα 9.982 μόνο τις τελευταίες 24 ώρες. Στόχος των τουρκικών αρχών είναι να καταφέρουν να κάνουν 10.000 τεστ ημερησίως.
Κατά την καταμέτρηση που πραγματοποιεί παγκοσμίως το πανεπιστήμιο Johns Hopkins αυτή την ώρα στην Τουρκία εμφανίζονται επιβεβαιωμένα 7.402 κρούσματα – ούτως ή άλλως εντυπωσιακά περισσότερα από την τελευταία καταμέτρηση- και 108 θάνατοι από την νόσο.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου