Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Χθες το βράδυ μου ήρθαν 9 ηχογραφημένα μηνύματα.
Μιλάει γυναίκα αξιωματικός του ελληνικού στρατού.
Λέει:

Έχω βαθμό στον ελληνικό εθνικό στρατό και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ίντερνετ, παρακολουθούνται.
Το ότι αναλαμβάνω την ευθύνη να ενημερώνω τους Έλληνες πολίτες, όπως κάνουν και οι συνάδελφοι αξιωματικοί, δε σημαίνει ότι θα πρέπει είτε να μας τραβήξετε σε κάμερα, είτε να μεταδώσετε τα ηχογραφημένα μηνύματα μας.
Τουλάχιστον σεβάσου το αυτό και μπορώ να σου στείλω ήδη κείμενο άμα θες να το αναρτήσεις.
Ξέρουμε από το στρατό της Ρωσιας κυρίως, ότι ο Κορονοϊός δεν είναι Ιός, είναι βιολογικό όπλο που κατασκευάστηκε από τους εβραίους την καμπάλ, είναι το τελευταίο τους χαρτί για να μπορέσουν να προκαλέσουν ρήξη στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ώστε να γίνει παγκόσμιο οικονομικό κραχ δηλαδή, για να μπορέσουν να τους ελέγξουν όλους οικονομικά, να επιβληθούν δηλαδή από την αρχή, με δικά τους χρήματα, με δικό τους ταμείο ενίσχυσης.
Πέτρο είμαι αντισμήναρχος του ελληνικού στρατού και σου λέω να συμβουλεύσεις την οικογένειά σου, τους φίλους σου και συγγενείς σου, για τις επόμενες μια με δύο εβδομάδες να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, γιατί θα δεχτούμε επίθεση, από Τουρκία και υπογείως από Ισραήλ.
Ήδη στις αεροπορικές βάσεις όπως αυτή που βρίσκομαι εγώ την 335 του Αράξου
έχουν έλθει Αμερικανικά αεροσκάφη, Κινέζικα και οι Ρώσοι έχουνε στείλει υποβρύχια. Συγγνώμη αν σε τάραξα, αλλά από εδώ και πέρα πρέπει να ενημερώνουμε κρυφά τον ελληνικό λαό.
Βγάλε τελείως από το μυαλό σου, το οπλικο κομμάτι, αυτή τη στιγμή ο παγκόσμιος πόλεμος γίνεται με το λεγόμενο σχέδιο μπλε ακτίνα blue beam.
Είναι ολογράμματα που μαζί με τα 5G και τα 6G που έχει κατασκευάσει η Κίνα, θα επηρεάσουν, να στο πω απλά, τη σκέψη των ανθρώπων, όπως και ήδη την επηρεάζουν.
Δε θα γίνει κάτι με το γεωγραφικό χώρο της Ελλάδος, απλώς σου είπα τι περιλαμβάνει το Ισραηλιτικό σχέδιο.
Ότι θέλουνε να διαμελίσουνε την Ελλάδα, αλλά δεν πρόκειται να γίνει.
Ήδη στις στρατιωτικές και αεροπορικές βάσεις της Ελλάδος, βρίσκονται Αμερικανοί και Ρώσοι και Κινέζοι.
Απλά οι ΗΠΑ και η Ρωσία με την πολύ έξυπνη τακτική που σχεδίασαν αρκετό καιρό πριν, δε θα επιτρέψουνε να γίνει οπλικός τρίτος παγκόσμιος Πόλεμος. Αλλά ως πόλεμος γίνεται ήδη, με τεχνολογικά μέσα με τεχνητή νοημοσύνη
και με το σχέδιο μπλέ ακτίνα, που δε γνωρίζετε, έχουνε γίνει πάρα πολλά σκηνικά.
Δεύτερον η Ρωσία έχει αναλάβει τη μέση Ανατολή και την Κίνα γιατί και η Κίνα είναι κι αυτή χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα, οι μισοί είναι καμπαλιστές και οι άλλοι μισοί με τον πρωθυπουργό της, είναι με τον Τραμπ και τον Πούτιν με τις ΗΠΑ και τη Ρωσία

ΠΗΓΗ
katohika.gr

2 σχόλια:

  1. Μάλιστα, θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της και μας λέει ότι είναι γυναίκα, αντισμήναρχος στην 335 του Αράξου! Να υποθέσω ότι υπάρχουν καμμιά 50αριά εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού διαφωνεί με τις προφητειες γιατί το αναμεταδίδεται;;;
    Θα γίνει κανονικός πόλεμος.....τριοτοκο σάμαλι στο αίμα δεν γίνεται με blubeam project

    ΑπάντησηΔιαγραφή