Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο υπουργός Οικονομικών της Έσσης - Ποιοι ήταν οι φόβοι του.

Νεκρός στις γραμμές του τρένου στην περιοχή Χόχαϊμ της Έσσης βρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου Τόμας Σέφερ στα 54 του χρόνια. Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, ο χριστιανοδημοκράτης (CDU) πολιτικός αυτοκτόνησε.Κορωνοϊός - Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο υπουργός Οικονομικών της Έσσης - Ποιοι ήταν οι φόβοι του
Νεκρός στις γραμμές του τρένου στην περιοχή Χόχαϊμ της Έσσης βρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου Τόμας Σέφερ στα 54 του χρόνια. Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, ο χριστιανοδημοκράτης (CDU) πολιτικός αυτοκτόνησε ενώ σορός του αναγνωρίστηκε νωρίτερα σήμερα.
«Αιφνιδιασμένος» και «σοκαρισμένος» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Έσσης Φόλκερ Μπουφιέ, επισημαίνοντας ότι ο επί χρόνια συνεργάτης του ανησυχούσε ιδιαίτερα για την κρίση του κορωνοϊού και εργαζόταν μέρα και νύχτα προκειμένου να βρει τρόπους για την αντιμετώπισή της, σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση και την οργάνωση των υπηρεσιών.
«Φαίνεται ότι φοβόταν ότι δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών. Νομίζω ότι τον λύγισαν αυτές οι ανησυχίες. Δυστυχώς δεν κατάφερε να βρει διέξοδο», πρόσθεσε ο Μπουφιέ.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου