Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

Προσπάθεια να σπάσει η APU στη Γκορλόβκα. Απώλειες και στις δύο πλευρές.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας προσπάθησαν να σπάσουν τη γραμμή άμυνας του Ντόνετσκ στη Γκορλόβκα,δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου των Ενόπλων Δυνάμεων της DNI , Daniel Bezsonov.
Προσπάθεια να σπάσει η APU στο Gorlovka.  Απώλειες και στις δύο πλευρές

Σύμφωνα με τον ίδιο, χθες το βράδυ οι ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας επιτέθηκαν στη θέση της Λαϊκής Δημοκρατίας στη Γκορλόβκα. Οι στρατιώτες της Λαϊκής Δημοκρατίας αντεπιτέθηκαν με αποτέλεσμα ο ουκρανικός στρατός  να υποστεί σοβαρές απώλειες και αναγκάστηκε να υποχωρήσει.
Χθες, οι ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας προσπάθησαν να βελτιώσουν τις θέσεις τους στην κατεύθυνση της Γκορλόβκα. Ωστόσο,με την αντεπίθεση των δυνάμεων του Ντόνετσκ  σταμάτησαν και υπέστησαν μεγάλες απώλειες.
Σύμφωνα με τον ίδιο, εννέα άτομα σκοτώθηκαν και πέντε άλλα τραυματίστηκαν. Από τις δυνάμεις του Ντόνετσκ  δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν.
Πρόσθεσε επίσης ότι οι ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας σχεδίαζαν να ξεπεράσουν τη γραμμή άμυνας του Δνείπερου, για να δημιουργήσουν ένα εφαλτήριο για περαιτέρω επιθετικές επιχειρήσεις στην κατεύθυνση της Γκορλόβκα. 
https://topwar.ru/141384-ne-udalos-vsu-ponesli-poteri-pri-popytke-proryva-pod-gorlovkoy.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου