Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Χάρη στην απόφαση του Τραμπ δεν χρειαζόμαστε τον πόλεμο του Γωγ και Μαγώγ!

Τι θα συμβεί αν ο προφητευόμενος πόλεμος του Γωγ και Μαγώγ δεν γίνει ποτέ;

Αυτό είναι το εκπληκτικό ερώτημα που έθεσε ο ραββινικός μελετητής Rabbi Mendel Kessin, σε πρόσφατη διάλεξη του Torah με τίτλο: Η Σημασία της 12ης Μαΐου και της 14ης Μαΐου 2018 .
Ο ραβίνος Kessin υπενθύμισε στους ακροατές του, ότι «ο Θεός μπορεί να αλλάξει τη μορφή ή το πόλεμο του Γωγ και Mαγώγ και ισχυρίστηκε ότι τα σημερινά Ηνωμένα Έθνη εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό, με τον Γωγ και τον Mαγώγ, ο οποίος είναι να καταστρέψει το Ισραήλ.
Αναφέρθηκε στην προειδοποίηση του Ζαχαρία ότι τα έθνη θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν όχι μόνο το Ισραήλ, αλλά και τους Εβραίους στην Ιερουσαλήμ. Τα έθνη του κόσμου, με τη μορφή των Ηνωμένων Εθνών, θα προσπαθήσουν να αρνηθούν τους Ιουδαίους στην  Ιερουσαλήμ ειδικά επειδή η Ιερουσαλήμ είναι η σημαντικότερη πνευματική πόλη των Εβραίων.
Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όταν ο Πρόεδρος Tραμπ αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ, 139 έθνη στα Ηνωμένα Έθνη το καταψήφισαν.
 Ο πιο εκπληκτικός ισχυρισμός του ραβίνου Kessin είναι ότι "εάν τα Ηνωμένα Έθνη είναι ο Γωγ και ο Μαγώγ, αυτό θα σήμαινε ότι δεν θα έχουμε πόλεμο Γωγ και Μαγώγ.".
Με άλλα λόγια, δεδομένου ότι ο σκοπός του πολέμου Gog και Magog είναι να αρνηθεί την εβραϊκή διεκδίκηση στο Ισραήλ και στην Ιερουσαλήμ συγκεκριμένα, αυτό που ήδη έχει διαδραματίσει στα Ηνωμένα Έθνη. «Αν συνέβη ήδη, τότε δεν πρόκειται να συμβεί ξανά», είπε απλά.
https://www.breakingisraelnews.com/107665/no-need-for-the-war-of-gog-and-magog-thanks-to-president-trumps-embassy-decision/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου