Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Η Ουκρανία θα πρέπει να ανατινάξει τη Γέφυρα της Κριμαίας!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν άνοιξε τη γέφυρα του στενού Κερτς που συνδέει την Κριμαία με την ηπειρωτική Ρωσία την Τρίτη. Ο Πούτιν το έπραξε σε μια τυπική παράσταση αγάπης οδηγώντας ένα φορτηγό.Στις ΗΠΑ, ζητήθηκε από την Ουκρανία να ξεκινήσει βομβιστική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας

Η Ουκρανία πρέπει τώρα να καταστρέψει τη γέφυρα!Ενώ αυτή η πορεία δράσης θα αποτελούσε κλιμάκωση εναντίον του Πούτιν και αυτή που σχεδόν σίγουρα θα έφερνα ακαριαία Ρωσικά αντίποινα.
 Η γέφυρα κοστίζει σχεδόν κάτι δισεκατομμύρια δολάρια στην κυβέρνηση της Ρωσίας, αλλά προσφέρει στον Πούτιν μια επίσημη φυσική και ψυχολογική απόκτηση της ουκρανικής επικράτειας.
Ευτυχώς, η Ουκρανία έχει τα μέσα να ξεκινήσει αεροπορικές επιδρομές κατά της γέφυρας κατά τρόπο που θα την καθιστούσε τουλάχιστον προσωρινά άχρηστη. Λόγω του μεγάλου μήκους της, η ουκρανική αεροπορία θα μπορούσε να χτυπήσει τη γέφυρα, περιορίζοντας ταυτόχρονα τον κίνδυνο των θυμάτων από εκείνους που την διασχίζουν.
Πώς θα απαντήσει ο Πούτιν;
Πιθανώς με κλιμάκωση κατά των ουκρανικών συμφερόντων στην ανατολική Ουκρανία. Αλλά αυτή η κλιμάκωση είναι πολύ πιθανό να έρθει τους επόμενους μήνες ούτως ή άλλως, και ο Πούτιν θέλει να απορροφήσει αργά την Ουκρανία, αντί να την κατακτήσει ολοκληρωτικά (δεν θέλει να ανατρέψει το ποδόσφαιρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την πρόσκληση για νέα διπλωματική πίεση). Αλλά η αποκοπή της γέφυρας, ακόμη και προσωρινά, θα στείλει ένα αδιαμφισβήτητο μήνυμα από το Κίεβο στη Μόσχα ότι οι Ουκρανοί δεν επιθυμούν να δεχτούν την άνετη επισημοποίηση της εδαφικής κλοπής του Πούτιν.Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν και πρέπει να στηρίξουν την Ουκρανία εδώ με εμπιστοσύνη στη δική μας στρατιωτική δύναμη .
 Η βομβιστική επίθεση στη γέφυρα θα ήταν έτσι μια πολύ προσωπική επίπληξη για τις φιλοδοξίες του Πούτιν και την προφητική του αφήγηση.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ WASHINGTON EXAMINER : Corfiatiko.blogspot.com
Ο κ. Rogan στην έκδοσή του  The Washington Examiner  απευθύνει έκκληση στην Ουκρανία για τη γέφυρα της Κριμαίας (Κερτς) που χτίστηκε από τη Ρωσική Ομοσπονδία, ο οποίος, στην πραγματικότητα, μετά από τη δημοσίευση μπορεί να καλείται με ασφάλεια όχι ένας δημοσιογράφος, αλλά ένας τρομοκράτης, τη γέφυρα η Ουκρανία "πρέπει να την ανατινάξει."
Αξίζει και πάλι να επιστήσουμε την προσοχή στο γεγονός ότι αυτή, στην πραγματικότητα είναι τρομοκρατική, έκκληση που δημοσιεύεται στις σελίδες ενός από τα επίσημα σάιτ που λειτουργούν στα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σε αυτή την περίπτωση, το άρθρο στο The Washington Examiner ονομάζεται "η Ουκρανία θα πρέπει να ανατινάξει τη γέφυρα του Κριμαίας του Πούτιν".

Στη λογική του κ. Rogan, "η Ουκρανία περιμένει ακόμα την κλιμάκωση της σύγκρουσης" στο Ντόνετσκ "μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018".
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου