Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Aγγίζουμε υψηλό χαμηλό ησυχίας..

….Ας πούμε ότι συμφωνούμε ότι υπάρχει μία κρυφή ομάδα στον κόσμο η οποία μπορεί και επεμβαίνει στη λειτουργία του δημιουργώντας το πρόβλημα για να φέρει την τάξη….. δημιουργώντας το χάος για να φέρει την τάξη!

Εάν το  πάρουμε αυτό ως στοιχείο  τότε μπορούμε να κατανοήσουμε ότι οι αποφάσεις τους να δημιουργήσουν το σοκ και δέος στο ανθρώπινο στοκ πρέπει να έχει μία συγκεκριμένη ακολουθία η οποία δεν θα αφήνει τον ανάλογο χρόνο που χρειάζεται ο άνθρωπος ώστε να φύγει από το συντονισμό του φόβου που τους συμφέρει!
θέλω να  σκεφτείτε κάτι, η πληροφορία  σήμερα είναι χρυσός  Μάλιστα σας έχω γράψει και σε άλλα άρθρα ότι οι μάχες που δίνουν Σήμερα οι μεγαλοκαρχαρίες για την πληροφορία είναι τεράστιες!
Κάποτε είχα ακούσει έναν καθηγητή δημοσιογραφίας που έλεγε στην τάξη του αν δεν υπάρχει πληροφορία τότε κλείνεστε να την δημιουργήσετε εσείς….. Ήταν και η τελευταία φορά που πάτησα σε αυτή την τάξη!
Μία είδηση ένα γεγονός δίνει  νούμερα…  ανεβάζει τους δείκτες που μετρούν  στην τηλεόραση Ποιος έχει πιο μεγάλη τηλεθέαση και ποιος όχι…. ανεβάζει το budget της διαφήμισης….  ακόμα και για εμάς τους μικρούς που είμαστε ερμαια της κυρίας Google ανεβάζει το ποσοστό των κλικ!
Όταν έχει ησυχία δεν συμφέρει το σύστημα για πολύ…. Καταρχάς δεν θέλει να θυμηθεί πώς είναι να είσαι αμέριμνος….  πώς είναι να είσαι χωρίς φόβο….  πώς είναι να είσαι όταν ηρεμείς και εκεί ο εγκέφαλός σου πλέον μπορεί να σου δώσει νέες δονήσεις νέων σκέψεων!  ποιος θα ήθελε σήμερα να αφήσει το στοκ να σκεφτεί αυτοβούλως και να κατανοήσει πράγματα που είναι κρυμμένα φανερά!
Άρα όταν λέμε υπάρχει υψηλό  χαμηλό ησυχίας….  εννοούμε κάτι σαν Γράφημα όπου το γεγονός του σοκ και δέους η πληροφορία η οποία θα κάνει τους ανθρώπους να την αναζητήσουν  γιατί έτσι πιστεύουν ότι αν ενημερωθούν θα έχουν καλύτερη γνώση για τις αποφάσεις του αύριο….. Έχει καθυστερήσει να εμφανιστεί…. Είτε αυτό ένα ατύχημα Είτε αυτό είναι ένα πολεμικό γεγονός είτε ένα  false flag…!
Μόλις μπαίνουμε λοιπόν στην περίοδο αυτή….  Εκτός από το Spike που έκανε χθες η γραμμή με την επίθεση στη Γαλλία με τα μαχαίρια…..  Ίσως αυτό το Spike να σηματοδοτεί και μία άνοδο της γραμμής του γραφήματος!
Συνήθως το χαμηλό ησυχίας διαρκεί τέσσερις με πέντε μέρες…. οσο πιο πολυ διαρκεί η κοιλιά της ησυχίας τόσο πιο μεγάλο θα είναι το σπάικ της γραμμής προς τα πάνω!
Ελπίζω να έγινα κατανοητός…
Για θυμηθείτε πριν ενάμιση μήνα ασχολούμασταν όλοι με τα ελληνοτουρκικά….. αυτά έκαναν τη βύθιση τους και πέρασαν στην ησυχία τους…. σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τη στιγμή που αιχμαλωτίστηκαν οι Δύο στρατιώτες μας…..  δεν είμαι σίγουρος για το πόσες μέρες έχουν περάσει από την πτώση και την απώλεια του Έλληνα πιλότου μας….. ισως λέω ίσως σε αυτά τα γεγονότα και σε άλλα μέσα στην ιστορία να υπάρχουν κύκλοι…. που Αν τους ενώσεις να κατανοήσεις με ποιον τρόπο σκέφτεται αυτή η κρυφή δύναμη που επιβάλλεται στην πραγματικότητα του στοκ της ανθρωπότητας!
Βέβαια υπάρχουν και άλλα πράγματα που θα τα πω  στο επόμενο άρθρο….. κατά πόσο ησυχία έχει συνδεση  με την αφύπνιση σας….  κατά πόσο αν ασχολείστε με αυτά που θέλουν υπάρχει ησυχία Ενώ αν ασχολείστε με γραφικούς σαν και μένα ξεκινάει και ο χορός!

Stranger,…
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου