Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Επαναστατικά όπλα. Το NI αξιολόγησε ρωσικά ρομποτικά σύνολα.

Τα ρωσικά συγκροτήματα όπλων έχουν απομακρυνθεί από τους κύριους ανταγωνιστές και είναι σε θέση να αλλάξουν την ευθυγράμμιση δυνάμεων στις μελλοντικές ένοπλες συγκρούσεις, σύμφωνα με τον Eugene Chow, έναν αρθρογράφο στο Εθνικό Ενδιαφέρον.

Ο συγγραφέας σημειώνει ότι τα ρωσικα μη επανδρωμένα άρματα μέχης έχουν ήδη δοκιμαστεί σε μάχες. "Νωρίτερα, το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας δήλωσε ότι τα συγκροτήματα" Uran-6 "και" Uran-9 "δοκιμάστηκαν στη Συρία.
Συγκεκριμένα, το Uran-6 συμμετείχε στην αποναρκοθέτηση της Παλμύρας, το οποίο επέτρεψε να σωθούν εκατοντάδες ζωές πολιτών.
Και το URAN-9 έχει δοκιμαστεί στη Συρία χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα, η ανάπτυξη ρομποτικών τεθωρακισμένων βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο, σε αντίθεση με τη Ρωσία, οι δυνατότητες εφαρμογής τους εξακολουθούν να αξιολογούνται. Οι ειδικοί εργάζονται για την εξάλειψη των ελλείψεων των δυνατοτήτων τους.
Όπως έδειξε το "Uran-9", τεχνολογικά η εποχή των μη επανδρωμένων τεθωρακισμένων έχει έρθει ήδη, το μόνο ερώτημα είναι πώς θα τα διαθέσουν οι στρατοί του κόσμου. Η Ρωσία τα έχει δοκιμάσει πριν από όλους, και τα επόμενα βήματα μπορούν να έχουν σοβαρές συνέπειες για άλλες χώρες,
καταλήγει ο Eugene Chow.
Θυμηθείτε, το ρομποτικό συγκρότημα "Uranus-6" έχει σχεδιαστεί για απομάκρυνση ναρκών,το "Uranus-9" - για μονάδες αναγνώρισης και πυροπροστασίας στο πεδίο της μάχης. Είναι εξοπλισμένο με "επιθετικά" κατευθυνόμενα βλήματα κατά αρμάτων μάχης, αυτόματο κανόνι 2Α72 30 mm και πολυβόλο 7.62 mm. Το μηχάνημα είναι επίσης ενσωματωμένο στο σύστημα τακτικού ελέγχου και έχει προστασία έναντι μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και περιουσιακών στοιχείων EW.
https://topwar.ru/141424-revolyucionnoe-oruzhie-ni-ocenil-rossiyskie-robototehnicheskie-kompleksy.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου