Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε ξενοδοχεία.

         Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

Μπορεί να έχεις δει ταινίες ή μπορεί απλά να έχεις μια μικρή ιδέα, επειδή κάποιος γνωστός που εργάζεται στον κλάδο σου έχει ανοίξει τα μάτια, ωστόσο είσαι σίγουρος/ σίγουρη ότι ξέρεις τι γίνεται όταν λείπεις από το δωμάτιό σου.
Έχεις ιδέα τι κάνουν οι εργαζόμενοι σε ξενοδοχεία όταν τους παραγγέλνεις φαγητό τα ξημερώματα ή όταν καθαρίζουν το δωμάτιό σου; Αν όχι, διάβασε παρακάτω και θα αποκτήσεις μια ιδέα.

1. Οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία ακούνε τα πάντα
Όπως αποκαλύπτουν μέχρι και οι τοίχοι έχουν αφτιά στα ξενοδοχεία, πόσο μάλλον οι εργαζόμενοι, οι οποίοι όχι μόνο ακούνε τα πάντα, αλλά ξέρουν τι κάνεις ανά πάσα στιγμή. Μπορεί να σε ακούνε να κάνεις μπάνιο, μπορούν να σε ακούνε μέχρι κι όταν κάνεις σεξ.
2. Ξέρουν ποιος είναι με ποιον και τι σχέση έχουν, αλλά δεν τους ενδιαφέρει
Στην πλειονότητα των περιπτώσεων των "παράνομων" ζευγαριών, που αποφασίζουν να το σκάσουν για μερικές μέρες ξεγνοιασιάς, οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία ξέρουν, μάλλον, περισσότερα απ' όσα θα ήθελες.
Όπως αναφέρουν "Φιλοξενούμε κυρίους και κυρίες που βρίσκονται σε παράνομες σχέσεις. Ναι, ξέρουμε ποιοι είστε και όχι, δεν μας ενδιαφέρει. Μας αρκεί η πληρωμή να είναι καλή και να μην κάνετε μπάχαλο το δωμάτιο. Δεν είμαστε στη δουλειά για να κρίνουμε, αλλά για να βγάλουμε χρήματα.
3. Τα σεντόνια σας μπορεί να μην είναι και τόσο καθαρά
Όταν πας στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου το πρώτο που προσέχεις είναι το πόσο καθαρά και καλοστρωμένα είναι τα σεντόνια σου. Αν μείνεις σε πεντάστερο ξενοδοχείο δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αν όμως έχει τύχει να ρίξεις τον πήχη τότε μπορεί να την έχεις πατήσει κι εσύ.
"Δεν ισχύει μόνο για τα μη χρησιμοποιημένα κρεβάτια, αλλά γενικά. Στα ξενοδοχεία που είναι λίγο φθηνότερα οι υπεύθυνοι ζητούν από το προσωπικό να ελέγξουν αν τα σεντόνια φαίνονται καθαρά, αν φαίνονται απλά στα στρώνουν", σημειώνουν.
4. Τ' άπλυτά μας στη φόρα
Τα λερωμένα σεντόνια είναι μέρος της καθημερινότητας για τους εργαζομένους στα ξενοδοχεία, που αποκαλύπτουν πως κάθε χρόνο πετούν δεκάδες στρώματα, μετά από την επίσκεψη "άτακτων" πελατών.
"Μπορείς να δεις στα στρώματα ολόκληρα μπουκάλια με κρασί χυμένα, μπορείς να δεις μέχρι και περιττώματα. Μια φορά ένας πελάτης σκότωσε μια μαϊμού μέσα στο δωμάτιο", ομολογούν.
5. Άνθρωποι πεθαίνουν σε δωμάτια ξενοδοχείων
Μπορεί να συμβεί, κάποιος πελάτης να πεθάνει είτε από φυσικά αίτια ή από προβλήματα υγείας, είτε από δολοφονία, το' χουμε δει και στις ταινίες.
"Ένα από τα πιο παράξενα πράγματα που έχω ζήσει σε ξενοδοχείο είναι ο θάνατος ενός πελάτη."
6. Μην χάσεις τίποτα σε ξενοδοχείο. Δεν θα το βρεις ποτέ
Οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία προειδοποιούν να είσαι προσεκτικός/ η, ώστε να μην χάσεις κάποιο αντικείμενο αξίας. Αν χάσεις φρόντισε να ενημερώσεις άμεσα την ασφάλεια του ξενοδοχείου, διαφορετικά ετοιμάσου να πεις "αντίο" για πάντα.
"Συνήθως, τα αντικείμενα αξίας καταλήγουν στις τσέπες άλλων πελατών ή και του προσωπικού. Σε περίπτωση, όμως, που κάποιος θα ενημερώσει το ξενοδοχείο ότι βρήκε κάποιο αντικείμενο οι υπεύθυνοι είναι υποχρεωμένοι να τα φυλάξουν για κάποιο χρονικό διάστημα. Αν παρέλθει το χρονικό διάστημα και ο ιδιοκτήτης δεν το παραλάβει το αντικείμενο πηγαίνει στον υπάλληλο που έκανε την κράτηση."
7. Μην χρησιμοποιείτε τα ποτήρια
Καλό είναι να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε τα ποτήρια από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, μιας και δεν πλένονται σωστά. Ναι, μπορεί ένα ποτήρι να λαμποκοπάει και να μυρίζει φρεσκάδα, αυτό γιατί για τον καθαρισμό του έχει χρησιμοποιηθεί το καθαριστικό επίπλων.
"Τα ποτήρια δεν καθαρίζονται όπως πρέπει. Αν μυρίζουν λεμόνι και είναι πολύ λαμπερά, τότε έχει σίγουρα χρησιμοποιηθεί το καθαριστικό επίπλων."
http://news247.gr/eidiseis/life/life-guide/6-1-mystika-poy-den-mathaineis-pote-apo-toys-ergazomenoys-se-ksenodoxeia.4334416.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου