Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Οι προετοιμασίες πολέμου στις δύο πλευρές των συνόρων εντείνονται! Τα στοιχεία του συριακού πολέμου και ο ρόλος του Ισραήλ.

Χρειάζεται ο  Άσαντ να παραμείνει στην εξουσία για να αποτρέψει τους τζιχανιστές;
«Η Νέα επιθετική στάση από το καθεστώς Ερντογάν είναι μια επικίνδυνη κλιμάκωση και κατάφωρη παραβίαση» της Συριακής κυριαρχίας ανέφερε η δήλωση του συριακού στρατού. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση του Ερντογάν έχει παίξει έναν «βρώμικο ρόλο στην υπόθαλψη, κατάρτιση, όπλιση και χρηματοδότηση τρομοκρατικών ομάδων και το άνοιγμα των συνόρων για να διευκολυνθεί η διέλευση χιλιάδων τρομοκρατών και μισθοφόρων στα εδάφη της Συρίας

Από τις ισραηλινές ειδήσεις ζωντανά:

Βλέπουν τον πόλεμο της Συρίας από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Η αποστολή πάνω από 8 
πολεμικών Ρωσικών πλοίων στην περιοχή, όπου το ΝΑΤΟ έχει ήδη μια ντουζίνα πλοία. Το Ισραήλ  παραδέχθηκε τη συμμετοχή του ,με την στήριξη των δυνάμεων της αντιπολίτευσης.
Τι πραγματικά θέλει να κάνει η Τουρκία που η Ρωσία της στέκεται εμπόδιο;

Τρένα φορτωμένα με άρματα μάχης στην Ουκρανία.
Ολο και περισσότερες προετοιμασίες για τον πόλεμο γίνονται και από τις δύο πλευρές των συνόρων,όπως θα δείτε και στο βίντεο.


 Μετά την Jarablus,ο τουρκικός στρατός εισέρχεται στο Χαλέπι της Συρίας.
«Τουλάχιστον 20 Τουρκικά άρματα μάχης και πέντε τεθωρακισμένα οχήματα, που συνοδεύονται από  μεγάλο αριθμό  τουρκικών στρατευμάτων, έχουν φθάσει στην βόρεια επαρχία της επαρχίας
Χαλέπι,»αναφέρει το ARA News.Επαναστάτες από την Τουρκική Ταξιαρχία Sultan Murad μαζί με Τουρκμένους αντάρτες,συνοδεύουν το Τουρκικό Πεζικό.
Οι τουρκικές δυνάμεις και οι Σύμμαχοι έχουν αναλάβει την πόλη al-Rae ,βόρεια του Χαλεπίου, μετατρέποντας την πόλη σε στρατιωτική ζώνη.

«Εντούτοις, δεν έχει υπάρξει καμία μάχη μεταξύ των τουρκικών δυνάμεων και του ISIS στο al-ΡΑΕ,   πράγμα που δείχνει ότι το ISIS όντως παρέδωσε την πόλη στην Τουρκία πρόσθεσε.
Οι Τούρκοι έστειλαν εκ νέου ενισχύσεις στην πόλη Jarablus,και οι Κουρδικές δημοκρατικές δυνάμεις (SDF) ξεκίνησαν επίθεση εναντίον των Τουρκικών δυνάμεων.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου